Påbörjad resa

Nu sitter jag på bussen som ska ta mig till Stockholm där jag får vänta i fyra timmar på bussen till Gävle för att sedan ta åget därifrån hem till Hudik. Det blev inte den kortaste resan men den billigaste och för min del är nog nattbuss helt ok. Jag kan ju sova på de flesta ställen. Trots att jag nästan nyss var hemma så ska det bli otroligt skönt att komma hem igen. Man längtar nog hem mer än man tror.

Som ni nog nu förstått är det trådlöst internet på bussen. Mycket lämpligt! Fast jag håller ju redan på att omna så blir nog inte så mkt till att utnyttja det. Har med mig en hel säsong Desperate Housewives med. Det blir så mycket lättare att fördriva tiden med dator!

Imorgon åker Linda till Polen med jobbet. Dom ska dit ch titta på andra dagis och gå på spa. Lyx! Det förtjänar Linda! Hoppas du får en bra resa!

Nu ska jag ta och kika runt lite och sedan blir det nog sova innan datorn dimper ner i golvet.
Imorgon kväll blir det mys med svamparna. I like. A lot!




Imorse hade jag slagit till Linda och sagt "unnskyld" istället för förlåt fick jag höra av henne då jag senare var vaken. Börjar jag bli påverkad av detta knepiga språk? Hjälp!!!


Att sparka eller inte sparka

Idag då jag klev av tåget såg jag en plastkopp några meter fram. Jag började direkt ladda och sikta in för att sparka på den. Sen hände något oväntat. Mannen som gick framför mig sparkade plötsligt till den och min plan hamnade helt i obalans. Jag bestämde mig för att om han gjorde det så skulle minsann inte jag göra det. Det tog emot men jag klev istället över koppen och fortsatte gå. Bakom mig hörde jag hur koppen sedan sparkades av ett flertal människor som passerade den.

Är detta någon tvångstanke  typ hälften av befolkningen går och har? Att sparka på saker som ligger löst på backen? Hur normalt är det egentligen? Ja, tydligen ganska normalt fick jag veta idag. Jag ska iallafall nu gå emot mängden och börja kämpa mot detta. Inget mer sparkande för min del!



Linda och jag låg och pratade fr några minuter sedan och jag sa "jag är helt enkelt en för god människa för att göra något sådant" varpå Linda börjar skratta.


Imorgon är det hemfärd som gäller! :)

Armband

Sidan KyssJohanna säljer många olika märken men säljer också sitt egna. Vissa fina saker, andra mindre fina.
Fina armband har de en del iallafall!




Alla har rätt att drömma..

..och jag drömmer fortfarande om dig.
Fina, fina knivställ.
Någon gång i framtiden.
Ska det bli du och jag!


Mi lajki

KyssJohanna och Accessora finns det mycket fint. Alldeles för mycket fint faktiskt. Fast mycket är ganska dyrt. Ett märke som jag fastnat för nu i slutet är iallafall MiLajki. Det är ett sjukt roligt märke med en massa olika smycket i roliga färger och former. Vem skulle tacka nej till att ha en glasstrut runt halsen liksom? De ha också väldigt många fina örhängen fast det har blivit halsbanden och armbanden jag fastnat för. Lite tråkig när det kommer till öronen jag.
Något roligt halsband eller armband därifrån skulle iallafall verkligen sitta fint!
Här är några stycken av alla roliga halsband:


Slut på ännu en vecka

Det är helt sjukt vad snabbt veckorna går. Det känns som att det är söndagskväll varje kväll i princip. Och aldrig känner man sig redo för måndagsmorgonen. Det verkar inte vara så att man kan vara tillräckligt utvilad.

Ikväll har jag packat, tvättat och hängt två maskiner tvätt och även lagat middag till mig själv. Inte bara värmt upp som brukar vara det vanligaste i denna lägenhet. Nej, idag stekte jag lax och kokade grönsaker till. Blev mycket gott! Även att jag var smart och gjorde lite extra till lunchlådan imorgon. Klappar mig själv på axeln.


Middagen, yummie


Kära sambo är fortfarande på jobbet. Stackarn ska jobba imorgon efter att hon jobbat på dagiset också. Men pengar blire så egentligen är det bara liite synd om henne ;) Vi har inte träffats än idag och kommer nog inte bli att vi gör det på resten av veckan heller, Antingen jobbar vi eller så är vi på träning. Pratar gör vi väl bara då vi pratar med varandra i sömnen. Eller jag med Linda iallafall. Hon får mest lyssna..

För övrigt så gick uttaget i väggen vid min säng sönder idag. Det bara sprakjade till i hela väggen då jag skulle ladda mobilen. Detta gör att jag varken har någon lampa, kan ladda telefonen, eller kan ligga i sängen och surfa. Kanske lika bra egentligen. Somnar man tidigare.

Nu ska jag ta och sova så man orkar med dagen imorgon. Förhoppningsvis blir det övertid!


Längtar till onsdag, hemfärd!
Bara för att man vet att man ska hem börjar man längta som en tok..



Hörlurar

Mina ipodhörlurar spelar snart sin sista låt. Det gummi som inte redan lossnat från dem hänger åt alla håll och de är inte längre speciellt bekväma. De glider ur öronen så fort man rör på sig minsta lilla och jag har börjat få skavsår. I öronen! Ja, det ör alltså dags för ett par nya. Jag har blivit mer och mer sugen på ett par rejäla hörlurar än bara snäckor. Gärna ett par färgglada eller allmänt fina. Helst skulle jag vilja ha de guldiga, sjungande ifrån reklamen på tv men det kan nog bli lite svårt. Eller är det någon som vet var man kan hitta dem? :D
WeSC har sjukt många fina och roliga hörlurar i alla möjliga färger. Här är några av alla olika, lika fina. Favoriterna är nog de röda och de guld/bruna. De skulle jag absolut inte tacka nej till!


Sliten

Idag är jag minst sagt sliten. Kom hem ifrån volleybollen för en timme sedan och nu ligger jag och myser under täcket i sängen. Vi hade match vid 11 imorse och samling kvart i nio. Eftersom jag inte riktigt visste var hallen vi skulle spela i låg så åkte jag extra tidigt vilket gjorde att jag fick stå ute och frysa i en halvtimme. Typiskt!
Matchen blev sjukt jämn men slutade tyvärr i en förlust efter fem tuffa set. Jag fick spela nästan hela matchen! Första set lyckades vi hämta igen ett underläge med 10-20 och vinna men det var nog det enda bra vi gjorde också. Typiskt då vi klådde just det här laget i en träningsmatch för några veckor sedan. Suck!
Efter vår match var det elitdamernas tur att spela och vi skulle vara funktionärer. Jag slapp jobbet som linjedommare idag och blev istället bollkalle. Åh vad jag önskar att jag kunde slå som elittjejerna. Min stora dröm!!!

Gårdagens dugnad började med missförstånd. Jag kom en timme tidigt för de hade sagt fel tid till mig också fick jag stanna en timme längre än jag planerat. Men det var roligt. Det var Raballder som hade någon volleybolldag och vi skulle vara ledare. Raballder är typ en klubb för homosexuella i Oslo och killarnas hopp var det roligaste jag sett. Det tyckte de också. Trevliga var dom hela bunden iallafall!

I fredags var jag förresten olaglig. Jag snattade! Inte med vilja of course. Nej, jag var inne i en affär och skulle handla lite tjofs, tog en chokladbit som jag skulle äta på bussen (fira att det var helg!) och gick till kassan. Jag la upp sakerna på bandet, betalade och gick därifrån. När jag börjat närma mig bussen såg jag chokladbiten i samma hand som mina vantar. Där hade jag hållit den sedan jag tog den från hyllan. Ooops!

Äntligen helg!

Nu är den här, den efterlängtade helgen. Fast veckorna går snabbt. Blir ju så då man knappt är hemma. Egentligen skulle jag och Linda klara oss med en säng i ett rum ungefär. Man är inte hemma mycket. Iallafall inte under veckorna. När jag i tisdags kom hem halv 9 var det lyx! Sedan halv 10 ligger vi båda och ska sova typ. Gammeltanter!

Linda har fått fast jobb på ett dagis nu vilket gör att hon kan träna billigare på sats. Detta har hon självklart gjort varenda kväll hela veckan. Jag förstår henne! Stackars träningsnarkomanen som inte fått gått på gruppträningn sen flytten.
Idag jobbade hon även sin första dag på ett extrajobb hon ska ha framöver. Det går bra nu! Glad för dig Linda!
Snart bara öser pengarna in!!

Fredagskvällen spenderade jag på "dugnad" som är typ jobb för volleybollklubben. Vi hjälpte ett företag som hjälper andra företag att flytta. Det gick helt ok men efter en arbetsdag och stress till stället vi skulle jobba på var jag tacksam då vi fick gå lite tidigare!
Imorgon måstejag även hjälpa till på någon till volleybollgrej. Jag har ingen lust men eftersom hela laget verkat förstått att jag inte har något liv så utnyttjar de det. Suck! Fast två timmar ska väl gå bra tycker jag!
Jag gillar att ha saker att göra men nu är jag lite slut.

Nu vill inte mina ögon hålla sig öppna mycket till. Jag som inte borstattänderna än. Det är ju flera meter till badrummet. Fan..
:)


Lina glad

Idag frågade jag Trond, min chef på jobbet, hur länge han trodde att jag skulle få bli kvar på jobbet. Jag har fått höra till slutet av november ända sedan jag började men det skulle betyda att nästa vecka skulle bli min sista vecka. Så jag frågade om jag skulle bli kvar längre än nästa vecka och fick ett självklart ja. Sedan kom han ut på lagret och sa att han ville att både jag och Evelina skulle jobba året ut. Minst! Jag blev väldigt glad!
Men detta betyder även att jag kan behöva jobba efter jul. Jag får ledigt för att åka hem en sväng då men planerna att stanna klvar hemma till nyår kan spricka. Han skulle göra sitt bästa med förmodligen m åste jag jobba. Typiskt, Jenny som fyller 20 och allt! Men jag måste ju ha ett jobb och pengarna är ju anledningen till tt jag är här.

Jaja, problemen finns det gott om tid att tänka på. Nu ska jag passa på att vara glad!


Igår bokade jag biljett hem nästa vecka. Måste ju nämligen till tandläkaren. Torsdag kommer jag hem! Efter en låång bussresa. Blir dock en kort hemresa. Fast bättre än inget!

Nu: sova!

Smart

Exerro är en sida med ganska få varor. Dock är varorna de har sjukt smarta.
Handväsksinsatsen har jag tittat på länge. Det är en insats med en massa olika fack för olika saker. Det som är så smart med den är att man hur lätt som helst bara plockar ur den ur sin väska och stoppar in den i en annan och vips så har man bytt väska utan en massa krångel med att hälla över allting emellan dem. Så otroligt smart och lämpligt!



Etuiet för smycken är också så otroligt smart. Jag har alltid sånna problem då jag ska resa med vilka smycken jag ska ta med mig och vad jag ska ha dem i. De har ju en tendens att trassla ihop sig till en enda boll som man aldrig lyckas trassla upp. Men med detta etui så kan man enkelt  plocka i alla möjliga olika smycken i egna små fack och sedan rulla ihop det så tar det nästan ingen plats alls. Det finns även hängare på etuiet så man enkelt och smidigt bara kan hänga upp det.



Ja, bara att börja köpa ;)

Slut på måndag

När jag kom till jobbet idag möttes jag av en tjock väg med lukt av sköljmedel. Tröjorna som låg framme över hela lagret hade inann de kom dit varit på ett tvätteri och imorse legat hela helgen öppet på lagret. När klockan blev åtta och det var dags att börja jobba så satt vi alla och hostade. Men vi hade tur. Prislapparna som skulle på stämde inte och vi fick packa ner de stinkande tröjorna i lådor igen. Skönt! Fast nu vet man ju att de ligger där på lagret och bara väntar på att bli öppnade och sprida den där hemska lukten. Jaja, det ska vi klara.

Istället för de illaluktande tröjorna fick vi istället packa upp nio pallar med runt tio tusen olika förpackningar som alla skulle prismärkas. Det blev en hel del att göra med andra ord. Jag valde att jobba över då jag har träning imorgon och på torsdag och när det var dags att gå hem efter tolv timmar låg det fortfrande saker kvar på borden. Bara att ta itu med imorgon! Tusen prislappar har jag iallafall satt idag.. minst.

Imorgon är det tisdag. Efter tisdagen går alltid resten av veckan fort så jag gillar tisdagar. Snart är det helg igen!


Till mamma

Det här inlägget är till mamma för att bevisa att vi faktiskt kan laga mat om vi vill. Lusten finns inte där så ofta bara. Pasta med pepparstek, oliver och soltorkade tomater. Blev inte så pjåkigt. Fast den är jag just nu inne i en soltorkadetomaterfas och skulle i princip kunna äta det med gröt.. hmm, det har jag inte testat än. Interesting..



Mamma åker för övrigt hem från KL imorgon. Ush så avis jag varit på henne under tiden hon varit där nere. Något jag däremot inte är så avis på är hennes dygn på resande fot som väntar. Hoppas du får en bra hemresa mamma!

Lina vill ha

Nu har jag startat en ny kategori i min blogg. Har alltid bara haft en innan men kom på idag att en till borde det finnas iallafall. Kategorin Lina vill ha kommer inlägg om saker jag tycker om, önskar mig, drömmer om och vill ha komma upp. Största anledningen till detta är att kära kusin Josefin sagt att hon ville ha lite tips på saker jag ville ha genom bloggen. Så iallafall nu innan jul ska jag försöka vara väldigt aktiv inom dennna kategori då det mest är julklappar som är interressanta nu. Så för de som planerar att köpa julklapp till mig eller kanske bara vill ge mig något ändå (man kan ju alltid drömma lite) så är det bara att klicka in er och börja leta bland alla godheter jag kommer att lägga in.

Söndags.. pepp?

Åter igen är det söndag kväll och här ligger Linda och jag i sängen med en varsin dator och en serie igång på tv:n. Idag är det Greys Anatomy.
Imorgon påbörjar jag min tredje vecka på Outlet One och jag bara önskar att jag visste hur länge jag blev kvar. Jag gillar faktiskt jobbet och trivs bra med de flesta jag arbetar med. Tyvärr blir det nog bara två veckor till så den här veckan borde jag nog börja söka fler jobb igen. Ush, jag gillar det inte. Kan man inte bara få ha ett jobb man trivs med och vara fast anställd där och tjäna skitmycket pengar på det? Det skulle jag tycka om!

Igår var det volleyboll och jag sov över. Som tur var kunde de hämta mig och sedan blev det fyra timmar i bil innan vi var framme i Kristiansand där vi skulle spela. Matchen blev jämn men tyvärr förlorade vi med 3-0. Ändå var matchen väldigt rolig och då vi endast var exakt antal för att kunna spela så fick jag spela hela matchen!

Idag blev en slödag som vanligt. Legat i sängen hela dagen och typ halvsovit. Det behövs sånna dagar ibland. För mig behövs de ganska ofta tydligen. Men alla vet väl redan hur mycket jag tycker om sömn.
Shopping är också något jag gillar mycket. Linda och jag har nu därför stillat vårt shoppingsug och spenderat en del av vår lön. Det blev en hel del nya saker. Varav typ hälften var lika. Det är nästan lite jobbigt att vi båda tycker om typ exakt samma saker. Tur är det iallafall att vi inte blir sura på varandra då vi köper samma saker. Ja då skulle det vara krig för jämnan här hemma i lägenheten :P

Folk på förpackningar??!

Idag jobbade jag övertid. Största delen av den gick till att packa upp, prismärka och packa ned morgonrockar. Det första jag tänkte på när jag började på med morgonrockarna var den otroligt vackra killen på framsidan. Jag började fundera över varför det alltid är så fina människor på alla produkter. Borde inte det få en att vilja köpa något minder för men vet att det aldrig kommer se lika bra ut eller att man aldrig kommer bli lika snygg? Tydligen inte eftersom det fortsätts med dessa vackra människor.

Då jag för stunden var hungrig och less var min första tanke  "Jaha, ska jag stå och titta på den här killen och bli ännu mer deprimerad?" Men efter 500 morgonrockar var han inte fullt så vacker längre..


Jag är rik!

Trots att jag slutade redan 16 idag så blev det en sen hemkomst. Tog tåget direkt in till staden där jag mötte upp Linda och gick för att titta på en hybellägenhet på Majorstuen. I jämförelse med våran underbara lägenhet så var den hur kass som helst, ja det går nog inte ens att jämföra. Dety var som ett stort hybelhotell. Lite halvskabbigt men det var faktiskt helt ok! Enda problemet var nog sängstorleken bara. Man måste tänka på stackars Linda som helst ska slippa mina knytnävsslag under nätterna. I en lite större säng är det lättare att undvika.

Just rummet vi tittade på fick vi inte men efter ett snack med husvärden verkade det som att vi kommer att få ett rum från och med 1:a januari. Det blir en hel del pengar vi tjänar in om vi flyttar in där så det kan nog vara värt att bo där i några månader. Det läre man överleva!

Jag kollade även idag mitt konto där jag fick se att jag äntligen fått min lön från Spar. Nu har man äntligen börjat få in pengar på kontot och inte bara ta ut. Det var jag tvungen att fira med att gp lite i affärer. Men det blev bara en billig tröja. Det var lika bra!

Resten av veckan komme rjag nog inte hinna med att ens slå på datorn. Jag jobbar över tisdag, onsdag och torsdag plus volleybollträning och detta betyder att min tidigaste kväll kommer jag hem vid halv 10 och då är det dags att gå och lägga sig. Det blir en fullspäckad vecka med andra ord. Den kommer att gå sjukt snabbt. Sånt gillas!

Första veckan på jobbet

Den här veckan gick sjukligt snabbt. Det sa bara POFF så var det söndag igen. Att jobba har gått  bra. Än så länge har inga damkläder packats upp och jag tror att det är tur. Fast ja, Jenny, det är mycket knepiga kläder. Tyvärr så har inte veckan varit helt utan köpsug. Det var nämligen så att precis veckan då jag börjar så ska outleten börja ha inredningssaker också. Vi stod en hel dag och bara packade upp fina saker på fina saker. Jag mådde lite dåligt. Men hålla mig ska jag minsann! Kanske bara någon liten skål?

Annars har veckan gått bra. Jag jobbade övertid en dag. Då blev det 12 timmar på jobbet. Men det finns så mycket att göra att tiden går snabbt! De jag jobbar med är trevliga och jag trivs mycket bättre än på Spar. Tyvärr är det så att jag är anställd av Manpower och bara är ute på ett uppdrag vilket gör att jag inte vet hur länge jag får jobba där. Det är väldigt synd. Men kanske om man gör ett väldigt bra intryck att man får stanna lite längre? Jag hoppas. Vore skönt att ha det här jobbet fram till jul iallafall. Man kan ju alltid önska!

Helgen blev en svullhelg som vanligt. Med filmtittande. Idag blev det en sväng till KFUM-hallen också för att leka linjedomare. Jag var trött så det gick mindre bra. Linda var med som sällskap! Turen till matchen var det mest aktiva vi varit hela helgen. Om man inte ränkar med promenaden till Spar vill säga, (5 min från vår lägenhet) promenaden för att köpa snask. Det är bra!


Nu måste jag sova. Redan vaken uppe för länge. Inte van vid att kliva upp kvart i 6! Linda har blivit två gammeltanter som går och lägger sig vid 21. Äsh, we need the sleep!

Godnatt

Hudikvistelsen

Veckan hemma var väldigt härlig och välbehövd. Det första jag gjorde var som sagt att åka in på volleybollträning. De två tjejlagen har nu slagits ihop och många har slutat. Endast tre personer kvar från förra året från äldsta laget. Men det var fortfarande samma stämning på träningen. Snorre var självklart där och det var otroligt roligt att få prata lite med honom. Självklart var han på mig med en gång med en massa teknik. Saknar.

Resten av veckan blev det hårklippning, besök hos frisören, mys med Pilen och umgås med dem jag han med. Det blev några besök hos farmor och Pekka. Saknat dem!
På fredagen var det dags för en halv reunion av vårt gamla "gäng." Jag träffade först Sophie på Brunos där hon skulle sola och sedan åkte vi för att plocka upp Jona oh åka en sväng  till Broman. Planen var att träffa lite lärare men fredag efter kl.12 är tydligen alla lärare borta. Det fick bli en promenad runt skolan bara för att sedan dra ner på Jambo. Där blev vi kvar ett tag. En massa fulande och prat. Efter en sväng på staden åkte vi till hästen där han fick visa upp sitt nya tv-spel. Man såg hur det lyste i ögonen på nörden när han fick plocka upp dosan och spela lite. Han försökte förgäves förklara för oss hur häftigt det var innan vi lämnade honom att leka själv. En otroligt trevlig dag blev det iallafall.

Lördagen bjöd på högskoleprov som togs mindre seriöst och glömdes väldigt snabbt! Sedan blev det hem, fixa ill sig och fara till Jenny. Där lyssandes det på Dixie Chicks och dansades lite tills det var dags att ta bussen in till stan. Vi hamnade första på Stadt men efter otrevligt folk gick vi på August istället. Fast hela kvällen blev lite hoppande emellan för min del. Var ju mer folk man kände på Stadt.
Kvällen blev oroligt rolig om man räknar bort killen som försökte mucka gräl med mig då jag blev sur för att han var så på Jenny. Den suringen smet vi ifrån!

Måndag morgon var det dags för mor och far att dra sig mot värmen i KL och efter att vi skjutsat dem till tåget blev det hem att packa för min del med. På kvällen var Erik där och hade kommit på att han skulle hitta på ett recept. Otroligt nog smakade det bra. Innnan tåget satt jag inne hos mupparna ett tag. Trevligt trevligt!

Att kliva på tåget var inte roligt. Jag hade inte riktigt fattat hur mycket jag saknat där hemma. Fast samtidigt så är det mycket man inte saknar med. Det är ju in te heller så långt tills man kommer hem igen heller.

Oj, här blev det text..

Blev inte så många bilder hemma. Lyckades glömma kameran hemma varje dag..

   

 



Ny vecka

Jahapp. Då ligger man här  i sängen och det är söndag kväll. Förra söndagen var jag hemma i Steg och myste med Pilen. Söndagen före det packade jag och spelade kort med mamma, pappa och Linda här i lägenheten. Känns som mycket längre sen!

Imorgon är det alltså måndag. Men inte vilken måndag som helst. Nej, det är den dag jag börjar mitt nya jobb. Ja, imorgon börjar jag jobba som lagermedarbeider på Outlet One. Det är en affär med märkeskläder nedsatta till halva priset. Det första kära kusin Josefin sa var "Jaha det blir lön i kläder då alltså?"
Men nej, så ska det inte bli! Jag är inte i Norge för att fylla ut min garderob. Jag måste bara få mina shoppingsugna händer och min klädgalna hjärna att inse det. Jobbet kommer att bli ett prov på mig minsann. Ett prov som jag ska klara! Kanske bara något litet som får slinka ner i någon påse någon gång? Jag menar en tröja hit eller dit..

Herregud vad har jag gett mig in på?!

Hoppas kläderna är fula..

Volleyboll hela helgen

Igår var jag funktionär på Nordic Cup som spelas mellan fyra olika lag från fyra olika länder: Norge, Svrige, Finland och Danmark. Alla lag bland de bästa i sitt eget land. Jag fick uppgiften att vara linjedommare på mathen mellan Örebro och Oslo Volley. Det var en otroligt jämn match som slutade i en femsetare som Örebro slutligen gick segrande ur. Dock var det nog första gången jag inte hejjade på det svenska laget som spelade. Bara stundvis. Eller nej, dommare var det jag, jag var ju självklart neutral!
Reglerna för domare, bollkallar och liknande blir hårdare ju högre upp i nivå man kommer. Detta betydde att jag som linjedomare inte fick sitta något eller gå ifrån planen på hela matchen. Inte ens mellan seten. Jag stod alltså i princip på samma plats och viftade med en flagga i 2 timmar och 20 minuter. Tur iallafall att det var bra volleyboll!

Idag var det vårt lags tur att spela. Vi hade en turnering i Lien kanske det hette? Sammanlagt fick jag spela lite mer än en match av två vilket var roligt. Dock gick det inte speciellt bra för oss idag. Två förluster gjorde att vi kunde åka hem redan vid 11. Men imorgon är en ny dag och då ska det minsann gå bättre!

Linda och jag hade tänkt gå på bio idag eftersom de hade halva priset på bion idag. Tyvärr var alla filmer i preincip slutsålda så det fick bli film hemma istället. En liftares guide till galaxen. Jag vet inte rikitgt vad jag tyckte. Eller jo.. knepig!


Idag kom vi iallafall fram till att det inte behövs så mycket för att Linda och jag ska förstå varandra.
Linda kommer på vilken film hon vill se, jag frågar vilken och hon säger:
L: - Öhm, hiii..
Jag: - Jaha, en liftares guide till galaxen?
L: - Ja, precis!

RSS 2.0