Skolstress

Vid åtta ikväll satte jag mig vid datorn och skulle kolla igenom vad jag ville söka för högskolor till hösten. Sista anmälningsdagen är ju imorgon/idag så det var liskom dags.
Nu, massor av internetkrångel, en avbiten tummnagel och flera timmars förlorad sömn senare är jag äntligen klar. Jag sökte maxantalet. Hela 20 olika linjer. Får se vad man kommer in på. Det blir ju nog ändå ingen pluggning för min del till hösten. Försöker satsa på våren istället. Möjligen i ett land på andra sidan jorden tillsammans med en väldigt speciellt pojke? Vem vet..

Nu är jag iallafall tillbaka i Oslo och vardagen. Det kändes faktiskt skönt på något sätt att åka tillbaka. Veckan hemma har varit rätt stressig och jag har inte sovit så mycket som jag borde ha gjort. Sov bara hemma tre av sex nätter.. ujuj. Men jag han träffa de viktigaste iallafall. Mamma och pappa fick nog lite väl lite tid dock men det ska minsann tas igen. En heldag med pappsen i KL och en weekendresa med mammsen. Blir la bra de!

Resten av veckan blir jobb jobb jobb. Vi får äntligen börja jobba övertid igen! Så det blir 12 timmar både imorgon och på torsdag! Trond förbjöd mig från att jobba fredagar. "Då är det helg och då ska man vila!" sa han skarpt så jag får väl gott lyssna.

Nej, sova nu. Fem timmar är bättre än inget!
Blir nog inget mer skrivande för mig förrän tidigast fredag. Jobba äta sova...


Lugg eller inte lugg..

Ligger här och kan inte sova som vanligt när jag ska iväg någonstas. Jag drar alltid ut på packningen så att den blir klar några timmar senare än planerat vilket gör att jag aldrig somnar i tid och ligger vaken istället.
Just nu ligger jag och tänket på om jag ska klippa lugg eller inte. Ska klippa mig på onsdag och jag har varit sugen på lugg igen ett bra tag nu. Jag trivdes otroligt bra i lugg och tycker att mitt hår just nu är rätt tråkigt samtidigt som jag kan göra lite vad jag vill med håret nu och jag kommer ihåg hur jobbigt det var att få luggen att växa ut. Ush ush, dessa svåra val..
Kanske bara klippa upp det istället och få super mega volym? Hmmm...

    



 

      

  


Aja, nog med egobilder. Någon som har något råd? Peppra mig tack! :)

Nu ska jag försöka tvinga mig själv att sova. Skulle inte förvåna mig om jag sover över imorgon bara för att det absolut inte finns några andra biljetter kvar..
Mamma ska iallafall ringa och väcka.. jag har tur! :)


RSS 2.0