Över?

Idag var det tydligen min sista skoldag i gymnasiet. Det blev en kort dag bestående av en biologilektion, där större delen av klassen var borta, och skåpurstädning. Sedan drog jag ner på stan med Sofie och Sophie och fikade en stund.
Det känns verkligen så himla knepigt att det faktiskt är över. Jag har inte riktigt förstått det det än. Att jag faktiskt inte ska till skolan något mer. Förutom på studenten då men det räknas inte. Men nu är det faktiskt slut. Iallafall på pluggandet. Det bästa är ju kvar. Studenttåget och karnevalen. Kommer bli underbart!
Vissa är nu på studentresa, jag valde att skippa den dels för en massa onödigt tjafs och dels för att det behövs pengar till tågluffningen som komma skall. Lääängtar!

Dock kändes sista dagen i skolan lite jobbig. Många kommer man nog inte se så mycket mer av. Tråkigt med vissa skönt med andra. Sofie vet jag ärligt talat inte hur jag ska överleva utan. Tur att man har Sophie och Linda i sommar och sen Linda i Norge. Det löser sig nog!
Nu ska jag njuta av ledigheten eller som Dennis så fint sa det " Du är inte ledig, du är arbetslös!"
Tack käre broder för ditt stöd!


Ett plus är att Anna är hemma några dagar. Gillas skarpt!

Utspark

Jag har blivit kass på att uppdatera. Men nu har jag snart två helt lediga veckor så då kanske jag kan förbättra mig igen. Tyvärr blir det nog inte så mycket att skriva om då eftersom jag mest kommer att ligga hemma och dega.

Igår var det iallafall utspark för naturtreorna. Då många i våran klass inte direkt gillar sånt så blev vi inte så många men vi hade roligt! Ettorna fick chansen att ge igen lite efter nollningen men jag måste säga att de var ganska snälla och inte klagar jag inte!
Blev en otroligt rolig kväll med de allra bästa från klassen. Dock inte många timmars sömn. Jag fick nöja mig med 1.5 timme medan Sofie och Elin inte sov något alls. Man kunde inte göra annat än att skratta åt dem.
Efter en sådan natt kan man inte direkt säga att våran klass var på topp idag. På skatteinformationen somnade Sophie och jag och jag var tvungen att gå fram och be om ursäkt efteråt. Det är sjukt hur omöjligt det är att hålla sig vaken då man är trött. Sov även typ 2 timmar i sofforna hos sjuksyster och däckade i soffan då jag kom hem. Vaknade lagom till Gossip Girl :)

Utsparken var doch inte bara bra. Det kommer till mig mer och mer nu att det faktiskt är slut snart. Nu är det tre dagar kvar i skolan. Fan, klassen som aldrig varit bättre än nu. Lärare som tackar för åren får mig nästan att gråta. Ush, studenten kommer både vara en dag med glada och ledsna miner. Trodde aldrig att jag skulle tycka så här, men jag kommer att sakna Nv05b!

Pluggpaus

Japp, nu sitter jag här igen och pluggar på helt fel tid. Det är historian som spökar IGEN! Men nu är det inte uppsatsskrivning utan sista provet. Det är inte vilket prov som helst heller, nej, det är på världskrigen. Inte bara ett utan BÅDA! Jag är just nu väldigt irriterad på att  länder prompt skulle kriga med varandra. Om de inte gjort det så hade allt blivit så mycket lättare. Jag hade inte behövt sitta här och försöka proppa in en massa onödig fakta utan jag hade kunnat sovit.
Jag känner nu att världskrigsprovet är något jag skulle börjat plugga till för några veckor sedan och inte bara några dagar. Det är otroligt mycket som kan hända på så kort tid och allt verkar inte vilja få plats i min hjärna. Om jag försöker proppa in något mer så flyger något annat bara ut. Det är helt enkelt för mycket. Hur gör man?
En sak har jag lärt mig iallafall. Jag gillar inte krig! Men det visste jag ju i och för sig redan innan.
Jaja tillbaka till pluggandet. Sova får vänta tills imorgon natt istället!

Ett plus iallafall: jag kommer nu att klara ett uppdrag ur min uppdragsbok. Nämligen att vara vaken i 24 timmar. Det vill säga om jag inte somnar i boken. Kämpa Lina!

Jag hoppas att ni som ligger och sover nu verkligen njuter av det. Det skulle jag göra!

Vägstädning

Igår var det dags för den stora händelsen i hudiksvalls badmintonklubb. Händelsen alla kämpar för att komma undan. Nämligen vägstädningen. Jag har haft tur de senaste åren och alltid haft något annat inplanerat vilket gjort att jag inte kunnat varit med och hjälpa till. I år hade jag tyvärr inget alls inplanerat så det var bara att snällt sätta sig i bilen och fara dit.
Det var inte det roligaste jag varit med om. Att folk kastar så mycket skräp längs vägarna förstår jag inte. Är det så svårt att bara slänga sakerna på något vettigare ställe som typ ja inte vet jag.. en SOPTUNNA?! Morr! Ja, för dom som läser detta och vet att dom är bilfönsterkastare själva, skräpet försvinner inte bara av sig själv om ni trodde det. Nån får städa efter er!
Men klubben fick tjäna lite pengar iallafall och det var ju bra.
Hade även turen att få vara den som skjutsade Patric och eftersom han skulle hem och jobba så var det bara för mig att skjutsa hem honom vilket gjorde att jag kunde smita lite tidigare! Tack Patric och Patrics jobb!

Så här snygga var vi längs vägen:
image35

Helgen

Att släppa skolan helt några dagar och bara göra annat var otroligt skönt. Helgerna i Gävle blir aldrig dåliga!
Lördagen bjöd på shopping. Det blev fem klänninger, balskor och lite mer. Precis vad jag behövde! Senare på kvällen var det dags för Joannas vårfest. Temat på festen var färglatt och blommigt. Många hade dock lyckats slingra sig ur detta genom att till exempel ha en svart  blomma på en svart klänning. Josefin och jag körde däremot på med ordentligt med färg och blommor. Vi var så våriga och fina så!
Efter festen gick vi ut. Efter tio långa år av väntan gick Josefin och jag äntligen ut tillsammans. Även kusin Tomas var med! Bara broder som saknades. Mycket rolig kväll iallafall!

På söndagen blev det slappning och fotografering för ett modereportage i Arbetarbladet. Lika rolig som alltid och vi var så studentfina så. Men jag blir så irriterad. Joanna snodde ihop mitt hår och fixade mitt smink på typ ingen tid alls och det blev hur fint som helst ändå. Hur gör man? Lär mig! Eller helst skulle jag nog vilja ha en liten personlig Joanna som man kan ha med sig i väskan. Något som vore mycket praktiskt!

Det är något med min släkt och blåtiror. Man kan tro att de går runt och bara slåss men så är inte fallet. Nej, de lyckas på något sätt få blåtiror ändå.
Min moster ramlade i en trapp och fick blåtira. Kusin Tomas lyckades få upp en innebandyboll i ansiktet och fick blåtira. Och nu till kusin Josefin. De andra sätten verkade så vanliga för henne så hon valde istället att bli sparkad av en häst. Ojojoj tänker man då, tills man får höra att det var ett föl på 50 cm. Men ändå.. hur lyckas man?

Här lite bilder från helgen :

       

Och våra fina festoutfits förtjänar en stor bild!
image31


Skrikigt värre

Första kvällen i Gävle bjöd på mycket skrik. Vi var nämligen på spelning.
Ända sedan jag var liten har min kära kusin tvingat på mig all musik och film hon tycker är viktig. Jag har däremot inte alltid känt at dessa upplevelser varit så viktiga men glatt följt med ändå. Ikväll blev en överraskning för mig. Jag led INTE! Det är helt otroligt. Kanske börjar jag bli påverkad av denna galenskap. Josefin kanske lyckas till slut. Men jag är envis. Så lätt ska jag allt inte ge mig. Hon ska få kämpa!
Fast arton år kanske är ganska bra kämpat iallafall och trots allt så kanske det inte är så illa att bli mer lik kära kusin. Kanske ska jag ta och ge efter lite?

Jag blir även undervisad i allt jag som ungdom inte vet. Viktiga saker som om Olof Palme, MC Hammer och cirkle pits. Saker jag bör veta med andra ord!
Helger med kusin blir alltid lika lärorika.

Hejdå Hudik!

Nu bär det av till Gävle för en helg med världens bästa kusin. Det kommer bli bästa helgen på länge!
Skolstressen ska inte ens tänkas på under helgen. Den kan få komma tillbaka på måndag. I helgen ska vi bara ha kul!
Gävle here I come!




Let everything go

Länge sedan.. igen

Jag blir bara sämre och sämre på att skriva nu. Men faktiskt är det så otroligt mycket nu med skolan. Om fyra veckor kan jag dock inte skylla på det längre. Då är skolan nämligen slut för min dej. Iallafall gymnasiet. Så skönt på ett sätt men läskigt på ett annat. Får se vad det blir sen.

Helgen var i princip proppfylld men rolig. Torsdag kväll blev det bio och sedan mys och svull hos Linda med henne och Jonas.
Fredagen blev bra. Vi kom nämligen på på onsdag kväll att vi skulle ha en överraskningsfest för Daniel som fyllde år. Stackarn fick sitta i en bil med ögonbindel i säkert två timmar om inte mer. Men sedan blev han glad. Under kvällen var det alla mot honom som gällde och för varje utmaning han förlorade (dvs typ alla) fick han dra ett straff ur straffskålen. Både rakad mage och ben hade han då kvällen var slut.
Då vi alla var som tröttast satte vi oss och spelade rapparkalja och det höll vi på med tills halv fem. Otroligt roligt spel, speciellt då man är trött!

Blev inte många timmars sömn för mig. Klockan 9 skulle jag nämligen vara inne och spela km i badminton på hallen. Otroligt nog lyckades jag ta mig upp. Guld fick jag också. Jag är nu bästa tjejen í Hudiksvalls badmintonklubb! På två matcher! Nej, vi är ju inte så många tjejer i klubben..

På kvällen blev det middag med klubben. Mycket trevligt! Sedan en sväng på stadt. Som tur var märkte man knappt av FHM-tjejerna.

Detta gjorde att söndag blev min dag att ta igen mig. Bara en massa slöa förutom träning på två timmar. Välbehövligt!

Nu åter till biologiplugg sen sova! Älskade säng! Inget eller ingen klår min säng och Vickan!





Told you so

RSS 2.0