Update

Inser hur länge sedan det var jag skrev något här när jag går in på blogg.se och inte känner igen hemsidan. Tiden går väldigt snabbt här just nu.
Tänkte bara uppdatera om hur vädret för morgondagen kommer att se ut. Jag vet inte riktigt om jag är positiv då air con är en lyx vi inte har. Svettingt är det nog ganska garanterat att det blir!
 
 

Bleh

Jo men då sitter man här på biblioteket igen. Motivationen börjar verkligen försvinna nu. Jag försöker att suga ur det absolut sista av det lilla av den som finns kvar. Imorgon väntar näst sista tentan. Jag är inte förberedd och hoppas verkligen att den är lätt.
 
 Kom igen Lina, om 48 timmar är du klar!!!

Imse vimse spindel

Lite komiskt att jag i förra inlägget skrev att jag var ledsen att lämna Australien. Igår kväll fick jag nämligen en påminnelse om en anledning till varför man inte vill bo här.
 
Då jag kom hem igår kväll sprang jag in på toaletten det första jag gjorde. Stänger dörren och möts av en SPINDEL. Får panik och springer ut ur badrummet, in i mitt rum och hyperventilerar samtidigt som jag försöker förklara för mig själv att det inte är något jag ska börja gråta över. Jag har inte någon fobi för spindlar men är väldigt rädd. Trots denna rädsla är jag ändå lite intresserad så självklart kunde jag inte hålla mig utan var tvungen att gå in och titta på den lite. Fråga inte varför. Kika kan jag göra men bara på säkert avstånd.

Jag kom fram till att det måste vara en white-tailed spider, vilka inte är livshotande men ger sjukt äckliga sår när de bits (googla white tailed spider bite..), och stängde sedan dörren till badrummet för att vänta på min lite modigare house mate. Hon kommer hem efter en kvart med spindelspray i högsta hugg för att sedan inse att den lilla skiten gått och gömt sig. Jag går alltså nu runt och väntar på att den när som helst kan hoppa fram.
 
Rysningar
 
Känns helt plötsligt mycket mer okej att flytta hem snart.

Känslokaos

Jag tror jag håller på att bli galen just nu. Mina känslor varierar som aldrig förut och jag mår dåligt och bra om vartannat. Jag går från att ena stunden ha en extrem hemlängtan och se fram emot att flytta hem till att sedan nästan börja gråta då jag tänker på att jag vet inte när Melbourne och jag kommer att ses igen. Nästa stund njuter jag av tillvaron och bara älskar livet för att lite senare hata att Christoffer är så långt borta (fast det gör jag ju i och för sig alltid). Jag älskar jobbet. Jag hatar jobbet. Plugga är kul. Plugga är skit. Jag kommer aldrig få ett jobb. Det löser sig alltid. And so on...
 
Jag hoppas att allt känns lite lättare när jag fått mina tentor ur vägen nästa vecka.
 
/psykLina

Slutspurten

Nu är jag inne på sista veckan av min bachelor.. förhoppningsvis! Har lite halvpanik för några av tentorna men det borde inte vara så illa att jag inte klarar dem. Hade en tenta i torsdags, har en nu på torsdag och sen måndag och tisdag. Tisdagen den 13 november kl 11.15 är det alltså jag som är glad!
Den obefintliga uppdateringen har berott på finfina besök hemifrån och nu pluggstress till tusen. Jag spenderar mer tid på biblioteket nu än vad jag gör hemma. Trots att det är sjukligt stressigt tycker jag ändå det är lite mysigt att vara på biblioteket en hel dag. Hej duktighetskänsla!
 
No coffee = no study

RSS 2.0