Stolt

Idag har jag varit duktig!
Jag har länge pratat om att jag ska börja springa men att jag tycker att det är så tråkigt att jag helt enkelt låter bli. Linda säger att hon är en leende joggare. Det tror jag vad jag vill om. Man kan omöjligtvis le när man gör något så tråkigt.
Idag gav jag mig iallafall iväg ut och sprang. Eller snarare joggade. Det blev ungefär 4 kilometer och jag gick bara liiite. Inte dåligt om man tänker på hur länge sedan det var jag sprang. Tycker jag iallafall!
När jag kom tillbaka från min springrunda tvättade jag Vickan. Hon skiner nu hur fint som helst! Nu kommer jag börja göra som Dennis och köra typ 5 kilometer i timmen på våran väg för att hålla henne ren så länge som möjligt. Damm ogillas!

Näe nu måste jag dra mig in mot stan för mys med Linda, Jonas och Sofie. Bra fredagskväll!
Redan sen




Like it

Donerier

De senaste dagarna har jag haft lite småtråkigt då och då och donat lite med diverse saker. Jag har även fått värsta planerna på att jag ska bli sjukt duktig på att sy nu jag. Det SKA gå! Har inte rikitgt börjat prova än men det går!
Något som iallafall gick var att göra min serielampa. Den blev så otroligt snygg. Tycker jag iallafall :) Tänkte att jag skulle lägga upp några bilder på den. Me like!
Dock är den snyggast släckt men den är bra ändå!


Jag vet. Jag skulle också bli avis! ;)





Relief
of some sort

Vårdags?

Jag gillar vinter och snö. Faktiskt är vintern närtan min bästa årstid. Det är lite mysigt att gå runt itjocka varma jackor i ett fint snöfall och huttra lite granna.
Det kan på detta låta som att jag när det började toksnöa för några veckor sedan hoppade runt som en tok och var överlycklig (för det är vad jag brukar göra) men den här gången kom snön så oväntat att till och med jag blev lite besviken. Det hade ju liksom blivit vår redan. Då kan inte vintern komma tillbaka. Eller så har vädret bestämt sig för att fyra årstider är tråkigt? Maybe.
Iallafall så är snön borta nu och jag har nästan redan börjat få sommarkänslor. Studenten börjar närma sig(HJÄLP!), jag har redan ätit en del glassar och vi har myst vid möljen två dagar i rad nu. Det känns som att det är där alla är då det börjar våras i lilla Hudik. Bra stämning nu iallafall! Våren är fin :)

Idag hade vi Svenska B Nationella. Fem timmar av uppsatsskrivning. Jag fick lite småpanik då jag först inte gillade något av ämnena och sedan då Linda gick hur tidigt som helst. Jag klarade mig dock med hela tio minuter till godo! Skönt att ha det över! Skrivkrampen i min hand tog det flera timmar efter provet innan den försvann helt. Pust!

Förresten är min serielampa klar nu. Jag gillar den skarpt! Dock är den finare släckt än tänd. Menmen. Bilder kommer! :)





Let it be

Shopping och mys

Den här helgen blev det en välbehövs paus ifrån utgångar. Men detta betydde inte att jag satt hemma och inte gjorde nånting alls. Fredag kväll var jag hemma men då passade jag på att städa Vickan. Nu är hon fin inuti iallafall och alla vet väl att det är insidan som räknas! :)
Lördag morgon blev ingen sovmorgon. Nej, runt nio kom Linda, Sofie x2 och Frida också drog vi iväg till Sundsvall. Det blev en heldag av shopping och våra plånböcker var inte så glada som vi var på väg hem igen. Men som Sophie sa: "Det är en investering".
Jag är nu ägare av ett par klarblå byxor! Även att jag fyndade en skinnjacka på myrorna för 85 spänn!
På kvällen blev det mys med Linda, Sophie och Jonas. Det blev Gilmore Girls tills Linda somnade sen Good luck Chuck tror jag den hette. Knepigare film får man leta efter!
Jonas tycker Steg är läskigt. Det spökar ju tydligen i mitt hus!

Idag fick bli lite av en dondag. Jag rensade först ur garderoben och slängde bort alla gamla kläder jag inte ville ha. Sen så har jag även gjort om två par vida myxor till smalare. Me like! Träning blev det också och sen donade jag med min blivande serielampa. Den är snart klar och otroligt fin. Tycker jag iallafall :)

Nu ska jag limma min lampa och sen blir det sängen.
Lägger upp någon bild från gårdagen bara. Kolla in bilden på bagagen. Resultatet av 5 tjejers shopping :)

Tack för en trevlig helg! :)



For life

Däckbyte!

När det gäller allt som har en motor eller som det krävs mycket teknik för att pilla med så brukar jag akta mig. det brukar vara säkrast att jag håller mig undan. Men nu då jag har egen bil kanske det är dags att börja lära sig lite iallafall. Däckbyte kändes som en väldigt bra början tyckte jag. Bland annat så jag slipper ringa efter hjälp nästa gång jag fått punktering också är det så mycket lättare att bara kunna göra ändå.

Eftersom jag är så otroligt dålig på sånna här saker så måste jag faktiskt passa på att skryta lite. Jag klarade faktiskt nästan hela däckbytet själv. Brorsan fick bara hjälpa mig med rotationsriktningar och att skruva fast bultarna lite hårdare. Dock hade jag varit så duktig att han knappt kunde skruva något mer. Starka Lina :P


Däckbytet gick bättre än väntat. Det kanske finns en liten mekaniner långt där inne i mig? Nästa gång satsar jag på oljebyte. Mitt jobb då blir nog dock mer som assistent till broder. Det är ju trots allt Vickans hälsa vi pratar om!






Please don't cry


När ska man lära sig?

Jag gör ett avbrott i mitt nattpluggande för att beklaga mig lite.
Vår klass fick innan jul i uppgift att börja skriva en uppsats. Den skulle vara 5-15 sidor lång och vara klar i april. "Det är lungt," tänkte man, "dit är det ju jättelångt". Nu sitter jag här kvällen innan inlämningen och är långt ifrån klar. Varför kan man aldrig lära sig och börja med saker i tid? Den frågan har jag ställt mig många gånger men det verkar som att det inte går att lära sig. Har man tid så väntar man ändå in i det sista. Jag blir så arg på mig själv!

Idag hade jag tänkt vara duktig och skriva hela dagen. Det gick ju såklart inte som planerat. Det började med att jag sov alldeles för länge och när jag väl tog mig upp och skulle åka hem (sov i stan efter en mycket trevlig utgång (: ) så hade Vickan fått punktering. Ringer på Dennis och då startar inte hans bil. Beskriver ungefär var jag är sen dör min mobil. Efter någon timme kommer iallafall min käre bror och räddar mig. Det hela slutar iallafall med att min "pluggdag" börjar klockan sju.

Och nu sitter jag här, med en stor mängd koffein i kroppen, och skriver och skriver. Ändå verkar texten inte bli längre. Lyxen att sova verkar jag inte få inatt.
Det enda som känns bra är att jag inte är den enda som sitter uppe och panikskriver. Nej, jag vet att både Jonas och Linda är uppe och jag kan slå vad om att det är ganska många till ur klassen som håller på in i det sista.

Jag säger som Linda, det är tuffa tider för Nv05b nu.
Men vi har oss själva att skylla!


Oh well, back to skrivandet.. om inte någon snäll själ vill göra det åt mig? (A)





The only thing you learn from history is that you don't learn from history!

Sista träningen

Under några år nu så har min vardag sett ganska lika ut hela tiden. Det har varit skola, plugg, träna nybörjarlaget i volley, volleybollen, kompisar och lite badminton. Det kan låta tråkigt att göra samma saker vecka in och vecka ut men för mig är det mer en trygghet.
Idag hade jag min fömodligen sista träning med Hudik volley. Kanske även den sista volleybollträningen nånsin, men så illa tror jag inte det är. Känner jag mig själv rätt kommer jag inte kunna hålla mig borta från denna underbara sport. Volleyboll är verkligen något jag brinner för.
Att det var sista träningen kändes verkligen konstigt. Jag kommer sakna alla timmar på hallen, alla frustrerande skrik och Snorres "Det var bra Lina.. MEN". Nu är det slut på allt det. Visst finns det saker jag inte kommer att sakna men den största delen av mina år i Hudik volley har varit hur bra som helst! Utan volleyn är jag osäker på om jag överlevt. Det är verkligen bland det bästa som finns och det kommer faktiskt någon tår då jag tänker på att jag inte kommer att spela något mer med gammellaget vårat.

Att volleyn slutar har fått mig att tänka på mycket mer som tar slut i mitt liv. Skolan till exempel. Om några månader har man inte sin vanliga vardag kvar längre. Näe, många stora förändringar kommer att ske under den närmaste tiden. På ett sätt ska det bli kul men på ett annat är jag skiträdd.
Ibland önskar man att man bara kunde vara liten igen.




Everything's coming to an end

Sliten

Nu har jag varit dålig att skriva ett litet tag igen. Jag börjar bli sämre och sämre nu så snart är väl skrivandet helt utdött igen.
Den senaste tiden har varit otroligt fylld av saker att göra. Eftersom vi nu är inne på slutspurten av gymnasiet så är det mycket som ska göras och hinna bli klart. Detta leder till att man inte får så mycket fritid som man vill ha. Men men.. sju veckor till klarar vi! Sen är skolan över :)

Den här helgen har varit överfylld. I fredags var det en lugn kväll hemma med laddande inför högskoleprovet. På lördagen väntade provet och vi var fast på skolan från åtta till fyra. Efter provet var det bara att bege sig ner till gympasalen och hjälpa till på badmintonen.
Sedan var det dags för utgång med badmintongänget. Det blev en rolig och lyckad kväll :)
Klockan tre hoppade jag i säng och klockan åtta var det dags att kliva upp igen. Jag skulle då in och hjälpa till lite mer på badmintonen. Där blev jag även kvar resten av dagen med ett litet avbrott för att åka till sömmerskan.
Då hudik cup var slut och hallen var städad åkte jag hem och åt för att sedan åka tillbaka in till hallen och träna.

Jag kan nu säga att jag är helt död och så otroligt sliten. Dags att gå och ta igen alla sömntimmar man förlorat! Det ska jag ta och göra!

Även att jag har Lindaabstinens. Inte bra!





In someone else's mind

RSS 2.0