Si sådär två månader senare..

Ja, det där med att ladda upp bilder gick ju bra. Det blev nämligen så att jag gick och skaffade mig hela TVÅ jobb i slutet av sommarlovet. Sen fick vi ju ytterligare ett besök till innan skolan började. Är nu redan inne på min femte skolvecka vilket är helt sjukt. Jag hinner inte med mig själv.

Ikväll är första pluggstressen för terminen och då sätter jag mig ju självklart och skriver ett blogginlägg istället. Så sjukt typiskt mig.

De jobb jag haft är ett kontorsstädningsjobb och ett cafejobb. Städningen av kontor har jag nu slutat med vilket är en otrolig lättnad då det inte var världens mest roliga jobb. Cafet ligger på skolan vilket är perfekt då jag kan arbeta runt mina lektioner. Förhoppningsvis får jag jobba kvar där till jag är klar med skolan i December. Trivs otroligt bra med både jobb och kollegor!

Skolan går inte jättebra för mig just nu. Efter tre månaders ledigt är det svårt att få sig själv att sitta och plugga vilket gör att jag skjuter upp allt till sista dagen. Förhoppningsvis lyckas jag få någon typ av struktur på pluggandet snart.

En start på det är väl att sluta skriva här och faktiskt jobba på min uppgift som ska in IMORGON.

Kram!

RSS 2.0