Nyttiga Lina

Idag skulle jag göra gröt till middag för jag tänkte att det var väldigt lätt och jag hade ingen ork till något annat. Sen märkte jag att alla skedar var i diskmaskinen och då blev det helt enkelt för jobbigt. Då kom jag på den smarta iden att äta glass istället men kom på att det var samma problem där. Öppnar då glatt diskmaskinen, plockar ut en sked och tar mig en skål glass till middag.
Tur att vi har Sanjin som fått hem gratis pannkakssmet från jobbet och göder oss.


För det som undrar hur det är med mig så är det ganska bra just nu. Saknar Christoffer gör jag självklart men nu kan jag iallafall sova om nätterna. Vi hörs nästan varje dag vilket hjälper otroligt mycket. Det man får göra mer är att bara se fram emot början av sommaren då jag åker ner och hälsar på. Det ska bli helt underbart! Snart ska biljett bokas!
Nu tänkte jag skriva att jag glädjer mig men kom på att det inte riktigt var riktigt korrekt svenska. Det ska bli otroligt kul och jag längtar! :)


Puss och kram

Aj

Om någon skulle sticka en kniv i mig, skära ur mitt hjärta, hoppa på det, hacka det i småbitar och sedan mata det till hungriga vargar skulle det fortfarande kännas bättre än vad det gör nu..



Dumma, dumma Australien!

Hoppsan

Här var det ett tag sedan man uppdaterade märkte jag. Ska bli bättre på det nu. Ganska mycket har hänt sen sist. En hemresa, nytt år, flytt och massa mer. Det oviktigaste tänker jag inte ens försöka ta upp. Det skulle bli allt för mycket. Linda och jag har iallafall flyttat in i ett kollektiv precis bredvid slottsparken inne i Oslo. Det tar ca. tio minuter så är man i centrum. Helt ok.

I helgen kommer familjen och hälsar på. Mamma fyller ju 50 nästa vecka. Gammling! Eftersom det krockade lite för mig så kommer de hit istället för att jag ska åka hem.
Nästa vecka kommer nog inte bli så rolig. En väldigt speciell person för mig lämnar nämligen landet för att åka till Australien och plugga i tre år.
Bara tanken på det får mig att vilja avlida.

De närmsta dagarna kommer jag alltså att tillbringa till att njuta av tiden med personer som är viktiga för mig och som jag inte träffar så ofta.


Detta får bli avslutet på det här inlägget så kommer en fortsättning på allt i slutet av nästa vecka då jag har tid och ork igen. Men har man klarat att vänta i över en månad så klarar man nog en vecka till!


Tiden går alldeles för snabbt. Dags för mig att njuta av varje sekund!
Ett tips till er andra med. Njut medans ni kan!

RSS 2.0