Sista veckan

på jobbet!!!!!! Slut på att kliva upp före sex varje morgon. Slut på en otroligt irritrerad Lina som ständigt luktar en blandning av lager och svett.
Även slut på en stadig inkomst..... whaaaaaaaaa! Help me

Det är en del som ska göras den hr sista veckan i Norge. Förutom att hela mitt rum ska packas så ska jag även hinna med en utgång, ett julebord, skörda min farm och kanske åka in till staden och hänga lite med Obama. Får se om jag hinner med det sista...

Julebord imorgon iallafall. I år får även jag vara med. Kul kul!

Noppor

Jag har en hel hög med kläder som är väl använda och fulla av noppor. Även saker man knappt hunnit använda har en tendens att noppa. Många av kläderna är ju användbara men ser ju så otroligt slitna ut så en avnoppningsmaskin skulle man ha haft minsann.

Noppa bort från Obh Nordica


Datorminne

Minnet på min bärbara dator är inte det största och jag gillar att ha alla mina bilder och annat viktigt för mig säkerhetskopierat. Jag har en extern hårddisk men den är inte i det minsta laget. Inte heller i det lättaste. Nu finns det ju väldigt många olika hårddiskar som är små och behändiga och alltså perfekta att ta med sig till Australien. Jag vägrar ta med den jag har nu så en ny måste det bli.

Liten och behändig utan extra strömkälla och gott min plats för allt möjligt


RSS 2.0