Flytt

Sjukt vad tiden gått snabbt sedan jag kom tillbaka. Vi har inte riktigt gjort något speciellt men ändå har dessa två första veckor bara flugit iväg och nu är vi i vår gamla lägenhet för sista gången. Liiite sorgligt men mest skönt.

Vi spenderade alla hjärtans dag genom att flytta. Roligare har man ju haft. Men nu är vi i princip uppackade i nya lägenheten och gud så stort det är i jämförelse med denna lilla håla vi bott i det senaste året. Bilder kommer när vi får internet på nya stället eller om jag orkar pallra mig till skolan. Får se. Men har man mig på facebook så finns det att kika på där!

Nu ska vi käkapizza efter all städning. Fy på oss men oj så gott!

Tillbaka till verkligheten..

Nu sitter jag på arlanda och ska snart börja vandra bort till min gate. Jag har knappt sovit något sen igår morse så nu hoppas jag kunna få en hel del flygtimmar dödade genom att sova.

De här två månaderna hemma har varit roliga men hektiska och nu känner jag att det är dags att komma tillbaka till vardagen. Chris och jag ska ju komma igång med träningen också har vi ju en flytt att göra innan skolan börjar.

Den senaste tiden har jag börjat säga att jag ska åka hem. Hem till Australien. Det känns bra.

RSS 2.0