Ordbok?!

Idag på svenskan fick vi tilbaka en uppgift vi skrivit på boken "På västfronten intet nytt". Uppgiften var att vi skulle skriva ett till kapitel till boken. Blev ganska nöjd med mitt kapitel och då jag fick tillbaka det idag så stod det att Carina börjat gråta då hon läste det. Lillstolt :P
Men det var inte den enda saken det stod. På ett ställe var ett ord understruket och på sidan stod det "nytt ord?" Jag hade alltså skrivit ett ord som inte ens finns. Satt och hade kul åt det ett tag tills jag hör Sophie säga något om ett ord som inte fanns. Jag var tydligen inte ensam om att ha hittat på ett nytt ord i den här uppgiften.
Det här var inte första gången något sånt här hände för någon i våran klass och Sofie och jag kom då fram till att vi ska göra en egen ordbok med våra egna ord. Ordboken kommer bl. a. att innehålla ord som defeniterat, svagnade, bitig och kniva (som i att kniva ihjäl). Håll utkik efter boken! Jag har en känsla av att den kommer att bli eftertraktad.

Efter skolan idag så var jag ner på stan med Elin och Linda. Vår kära fysik, mattelärare, och mentor Lennart ska nämligen lämna oss mitt i Fysik B kursen och börja ett liv som pensionär och vi ska ha avskedsfika med honom på fredag. Klassen har haft en liten insamling för att köpa något till honom och idag var vi och hämtade presenten. En jättefin ljusstake som vi ristat in "66 är det nya 30" och på andra sidan "Nv05b". Det blev verkligen superbra. Var även och beställde en blombukett till honom.
Nu längtar jag tills fredag då han ska få presenten. Tror han blir glad jag!

Aja inte tid för sånt här nu längre. Fysikprov imorgon och fysikboken ligger och stirrar på mig. Plugga resten av dan sen träna lite granna. Match nästa helg juh!
Oh well, fysiken here I come!




I wish I could go back
just for one more day
one more day with you
all I want is one more day
all I need
is one more day with you

Tisdag

I torsdags hade jag och Sofie vår redovisning av vårt projektarbete. Vi pratade i aulan och visade en film. Pratet gick väl ganska bra. Filmen blev ju lite hackig tyvärr och det var lite halvpinsamt att visa den. Men det västa var hur få det var som kom och tittade. Första gången var det sju stycken. I hela aulan. Japp, tomt var vad det var. På den andra kom det lite fler iallafall.
Efter vår sista redovisning kom en lärare vi hade förra året fram till oss och tyckte att det var bedrövligt att inte fler varit och lyssnat. Dagen efter ringde hon och hon ville att vi skulle köra en till redovisning för två klasser idag.
Så idag var det dags igen. Filmen hade vi fixat så den var inte fullt så hackig men fortfarande halvkass. Pratet idag gick inte alls lika bra och inget verkade funka. Men vi kom iallafall igenom redovisningen och satte igång filmen och nu är det gjort! Bara rapporten kvar nu!

Var även hos tandläkaren idag. Allt var bra förutom hur mycket jag använder tandtråd. D.v.s typ en gång per år. Skärpning Lina!

Även att jag tränade badminton idag igen. Har blivit riktigt duktig med att gå på träningarna nu.. stolt! Hade dock en urkass dag. Inget funkade och jag skyller allt på min nyomsträngade racket!
Mitt under min kassa träning så kommer Micke fram och frågar om jag kan vara funktionär på Hudik cup. Sen kom han på att jag kanske skulle spela. Till svar fick han ett skratt rakt i ansiktet. Men det förtjänade han nästan för sin dumhet. Näe, tur att badminton inte är sporten jag satsar på!





Every new beginning comes from some other beginnings end


Tre månader!

Idag var en stor dag. Det var nämligen min tremånadersdag med bilen. Nu är det så att man inte har några andra datum att fira längre så då fick det bli med bilen å inte klagar jag! Tre härliga månader har det varit och jag är fortfarande lika kär. Min bil är bäst!
Tänkte fira med en tvättning av både in- och utsida men idag var Lina trött och sen var det dags för träning så det blev ingen ren bil. Den fick helt enkelt nöja sig med en liten klapp. Men den vet att jag fortfarande gillar den ändå!
Stör mig så ruskigt mycket på att jag fortfarande kallar bilen för "den." Jag har försökt komma på ett namn, tro mig! men det är helt enkelt så att jag inte kommit på något som är bra nog än. Tror iallafall att det är en tjej. Känns som en tjej. Tips på namn till min kära bil? Någon?!

Volleybollmtachen igår sög iallafall. Finns inte så mycket att säga mer än att det var den sämsta matchen vi någonsin spelat. Meningslös dag. Vi hade lika gärna kunnat lämna WO typ. BLÄ!
Men blev vännermaraton hos Sofie sen då jag kom hem igen iallafall och då blir man ju på bättre humör på en gång. Nu har vi lyckats beta av hela 2 säsonger. Bara 8 kvar nu. Pust!

Skola imorgon igen. Åååh ingen ork. Ge mig en månads lov så kanske!



All eld slocknar, om man inte håller den vid liv


Lördag

Japp, det är lördag och det är kväll och här sitter jag hemma vid datorn. TRÖK! Så varför sitter jag hemma då om jag inte har lust? Joo nu är det ju så att i princip alla volleybollmatcher är lagda på söndagar. Det här betyder att man måste upp tidigt på söndagarna då vi har matcher. Imorgon är en sån söndag. Dessa söndagar gör att hela lördagskvällen blir förstörd då man inte riktigt kan hitta på nått för man måste gå och lägga sig tidigt för att vara pigg. Visst, jag skulle kunna skita i det och göra saker ändå men nu finns det ju en liten grej som heter laget. Tror inte man skulle bli så uppskattad om man kom mosig och sliten till en match. Näe, jag tror det är bästa att stanna hemma. Allt för laget! ;)
Att spela imorgon kommer iallafall att bli superkul! Säter är lite halvtuffa men spelar vi bra så kan vi faktiskt ha en chans mot dem. Synd bara att Snorre är i Tyskland. Jag tror att vi alla kommer att sakna han skrikande från sidan. Men något positivt är istället att Erik åker med oss. Hans studsningar och skrik från bänken är nästan i Snorreklass dom med. Kommer nästan bli lite som gamla tider.

Men på dan idag har jag iallafall inte bara suttit hemma. Klev upp 9 imorse för att åka in och gymma en timme. Sen åkte Sofie och jag och kikade på lite fotboll på glysis. Sofies syrra var med och det var superkul att kolla. Marie var grymm och gjorde mål! Sofie var stolt! :) Även att dom spöade ström. Mitt gammellag. Dom skulle haft mig i mål ;) Haha. Otroligt nog började jag faktiskt sakna fotbollen idag. Hade några väldigt roliga år i Stömsbruk!
Sen blev det lite fika också. Både Sofie och jag hade våran "gottdag" idag så vi unnade oss även en varsin cheescake. Mummsigt!
Bra dag!




I don't get why you have to lie
just tell me the truth
You disappoint me
nothing hurts more than disappointment


FY!!!

Jaaa, verkligen fy, på mig! Har inte skrivit något inlägg på snart 3 månader. Lillkasst! Skulle kunna skylla det på att jag har ett så aktivt och stressigt liv att jag inte har tid att skriva. Men sanningen är nog tyvärr min lathet, och kanske lite brist på något att skriva om. Men mest är det nog för att jag är så lat.Men nu är det faktiskt så att jag måste kämpa emot min lathet och någonstans måste man väl börja?
Vad har hänt sen sist då? Inte så mycket faktiskt. Inget viktigt iallafall. Volleyn rullar på. Eller kanske mest står och trampar på samma plats nu men den finns där iallafall! Seriespel är sjukt roligt! Skulle kunna gå lite bättre för oss bara. Badmintonen har jag varit lat med ett bra tag nu men har faktiskt börjat träna mer sånt också! Kanske latheten börjar försvinna ändå?!
Även att jag skaffat halvårskort på Friskisgymmet nu plus att jag ingått en pakt med Linda och Sofie. En gottdag i veckan, 100 situps om dagen och lite armhävningar. Ooooh vad snygga vi ska bli! ;P

Nu väntar tre projektarbetsdagar, helg och en studiedag. Inga riktiga lektioner förrän nästa tisdag! Wiee!



  It was fun while it lasted, now it's time to just move on

RSS 2.0