Det här med julklappar

Som vanligt vid den här tiden på året är det stress över julklappar. Ingen vet vad de önskar sig och jag har aldrig någon aning om vad jag ska köpa. I år är det även svårt att önska sig nått eftersom jag flyttar i februari och bara kan ta med mig en resväska på tjugo kilo. Det blir tufft. Och omöjligt. Övervikt är nått jag bara får räkna med.

Men jag måste ju försöka att komma på något annat än pengar att lnska mig iallafall..

Jag är ju fortfarande helt galen i Anne Taintor serien och vill ha ALLT i den. Igår hittade jag en massa fina glasunderlägg på bluebox som jag inte direkt skulle tacka nej till.

Några favoriter:


PINK here I come!

För några år sedan var jag rätt galen i Pink. Hon var min favoritartist tillsammans med Avril Lavigne. Imorgon har hon konsert här i Oslo. Tone och jag har gårr och pratat på jobbet om att vi ska gå ganska länge men när vi väl tog oss för att boka biljetter var de slutsålda.
I veckan som gick var det dock tävlingar på Energy om just biljetter till Pink. Vi provade en gång i torsdags utan framgång och missade de första två på fredagen. Sen kom sista chansen och vi ringde från varsin telefon. Jag kom fram först men var för tidigt ute. Nr 10 skulle man vara. Men Tone lyckades pricka rätt. Det man skulle göra var att svara på en fråga. Tone svarade rätt och imorgon ska vi på Pink! I princip gratis!

Sa jag att vi också är uppskrivna på gästlistan till efterfesten? Inte för att jag ve om Pink kommer att vara där men ändå! Jag är glad och väntar mig en kul kväll imorgon.

Mindre kul är det att Trond är borta på tisdag och jag därför måste kliva upp klockan 5.
Äsh, sova kan man göra någon annan gång!
(Var på väg att skriva sova kan man när man dör men.. ja, det är ju jag)

Sovmorgon

Nu ligger jag och ska sova. Klockan står ställd på kvart över sex imorgon bitti. Sovmorgon!!!!
Det hade jag inte tycket för ett och ett halvt år sedan.

Men låt er inte luras, jag är fortfarande så lite morgonmänniska det går att bli. Har bara valt lite fel jobb :P

Gonatta


Tiden går snabbt

Igår var det ett år sedan jag arbetade min första dag på Outlet One.

I fredags skrev jag under och lämnade in min uppsägelse!

Jag vill gifta mig!!!!!

Ikäll gick filmen "Because I said so" på tv och Efva och jag bestämde oss för att titta på den. Det var en väldigt stressande men helt ok film. Något som vare så mycket mer än helt ok var bröllopstårtan precis i slutet av filmen. Seriöst. Den var helt sjuk. Svartvit med röda rosor. Den bara skrek "LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINA! Kom och ta mig!!!!!
Nu har jag bestämt att så ska bli min bröllopstårta. Förlåt Christoffer, du har inget att säga till om. Men allt jag gillar gillar du.. ikke sant?! ;)

Men seriöst, vem skulle INTE gilla denna?
Jag skulle kunna gifta mig med en ko om jag fick den här tårtan. Okej, kanske inte men nästan..

Jag är kär...


RSS 2.0