Polisen

Den senaste veckan har vår klass haft praktik. Oftast är det så i vår klassa att ungefär hela klassen försöker övertala lärarna att vi ska ha vanliga lektioner istället för vi gillar inte praktiken. En av anledningarna till det är nog att man oftast hamnar på nått skitställe som man aldrig skulle kunna tänka sig jobba. Så veckan med praktik blir det tråkigaste man vart med om och det är så att man längtar tillbaka till skolbänken.
Jag däremot har nu märkt att praktikveckan kanske inte är så farlig ändå. I början av året hade vi nämligen praktik. Det hela började med att jag inte fick vara på djursjukhuset för jag inte gick naturbruk (som att dom kan bli veterinärer!!) och då blev jag lite småsur. Sen kom jag och Angelica på iden att gå på Åhlens och fråga om vi möjligen kunde få vara där en vecka. Det fungerade hur bra som helst och vi fick vara där en vecka. Detta var även hur jag fick mitt sommarjobb.
Den här gången kändes det som att praktiken skulle bli sådär usel men icke! Var lite information innan oraoveckan och då var några där å pratade om platser, bla. polisen. jag bestämde mig för att söka praktikplats där och fick en. Så under veckan har vi varit en grupp på nio som gått runt och lärt oss en massa grejer. Jag har under veckan fått lyssnat på en massa roliga poliser, förstått vad medling är, provat laser, blivit biten av en polishund (med skyddsarm såklart!), och skjutit. Det har varit sjukt kul och jag funderar faktiskt på att blir polis nu. Jag i polisuniform skkulle ju bara vara hur snyggt och tufft som helst det. Nobody mess with me!

En veckas lov nu.. skönt! :)
Jag ska i princip sova, träna, äta å plugga lite granna. Också köra bil såklart!

Yesyesyes!

Nu har det bästa på länge hänt! Jag har fått körkort! Aaaah.. wiiieee! Överlycklig är vad jag är! Hade uppkörningen idag kl halv 4. Så hela dagen innan dess har jag gått och haft ont i magen. Fast kändes ganska bra efter körlektionen mitt på dan iallafall. Har varit duktig och inte sagt till nästan nån när jag hade körningen, bara Rolf och Sofie som visste om det. Rolf för att han bokade den och Sofie för att hon faktiskt berättade för mig då hon skulle ha!
Så idag halv 4 bar det iväg iallafall. Kändes ganska bra förutom att jag typ satt å skakade hela tiden. Men som tur var så fick jag en supersnäll kille som åkte med mej och vi bara satt coh pratade hela tiden. Sen när vi nästan var tillbaka råkade jag göra ett litet misstag. Trodde jag hade kuggat mig då men efter jag parkerat och slått av bilen så fick jag höra ordet godkänt. Åter igen var det inget icke i närheten. WIIIIIEEE!
Ganska flyt jag haft iallafall. Fyllde år för tolv dagar sedan och nu så sitter jag här med denna vackra papoperslapp i handen! :)
Även att Thilda klarade uppskrivningen idag! Grattis på henne!

Nä nu ska jag ut och åka en sväng. Det måste man ju!
Iiih.. SUPERGLAD! (plus att jag klådde Niklas! Moaha)

/ L

Yaolii!

Idag hade jag uppskrivning. Efter en vecka fylld av mardrömmar om den och en massa teori jag inte visste som jag fick reda på så var jatg i princip säker på att det skulle gå dåligt. Jag var så sjukt nervös innan att jag satt som paralyserad och bara stirrade in i väggen. Fotot blev så klart fult och signaturen dålig för jag var så nervös. Men det gör ingenting för jag klarade det! Jag klarade provet! Det värsta var att trycka på rättningsknappen men sen då jag såg ordet "godkänt" utan någoct icke i närheten av det ville jag bara ställa mig upp och hoppa.
Även att jag fick spendera lite tid med kära kusin. Inte så mycket men ändå! Alltid lika trevligt. Guitar Hero får man ju inte heller glömma! :)

Ja, idag var en bra dag!

Design

Jo, kom på igår att designen på min sida var så grå, tråkigt och lite småarg. Så jag bytte till något lite gladare! :)

Yay!

Jupp, så var den efterlängtade dagen här. Jag är 18! Nu saknas bara körkortet!
Hade en grymmt kul kväll med Sofie och Jenny igår! Hoppade lite mellan stadt och august. Dansade runt och hade bara allmänt roligt! :) Kvällen hade faktiskt nästan inte kunnat bli bättre!

Så idag har man blivit avfirad :P Fåtte en massa fina saker till mitt framtida kök och nu är det så jag längtar tills jag flyttar hemifrån bara för att få inreda köket. fast dit är det ju ett tag. Men ändå! Otroligt trevlig dag med trevligt folk! Fick även en supersnygg tårta. Nightmare Before Christmas tårta. Den ni! Var så det gjorde ont i mig att skära i den. Skar av huvudet på stackars Jack. Ruskigt god var den iallafall :)


image12
Den sjukt fina tårtan. Me like <3

image13
Svartvitt :) (och mammas fina lövdukning!)

Fler bilder från min dag finns här :)

Wiiie!

Japp.. då var det dags. Om 4.5 timmar e jag myndig! Det betyder att jag nu ska bege mig iväg utåt!

Ska ha en sjukt kul kväll med Sofie och Jenny... wiiiiieeeeeeeeeee!


Ha det bra alla! Det ska jag :)

/Lina

SMS

Kommunikationssätt, roligt och allmänt trevligt. Så ser jag sms. Ofta kan jag tycka att det är roligare att få ett sms än ett telefonsamtal. Speciellt om det är ett roligt eller gulligt ett som liksom gör hela ens dag. Som en tjej i min ålder (gammalt det lät :P) använder jag mig väldigt mycket, nästan för mycket ibland faktiskt, av sms. Om det är något viktigt jag vill säga, påminna någon om nått eller bara vara lite smått social så skickar jag iväg ett sms. Det är liksom så enkelt. Iallafall om det är något inte alltför långt man måste prata om, i sådana fall är det faktiskt skönare att bara ringa.

Jag har iallafall haft gratis sms i några månader nu eftersom man får det då man fyller på telefonen med en viss summa. Detta har gjort att jag skickat ännu mer sms än vanligt. Dels bra sms och sen andra som kanske mer går under störande och onödiga. Men man måste ju passa på. Maxmängden meddelanden man får skicka under en månads gratis sms är 3000. Själv har jag bara nått upp till ca 500 per månad. Detta snittar på ca 17 meddelanden per dag vilket jag tycker är ganska mycket ändå. För att nå upp i 3000 sms så ska man alltså skicka 100 om dagen. Det är en hel del sms det.

Min gratispreiod har iallafall tagit slut nu och redan känner jag hur pengarna bara försvinner från telefonen. Suget efter att skicka iväg en massa onödiga sms börjar komma  och jag kan inte alltid hålla emot. Det är lite av ett beroende. Men tänk att bara kunna skriva ett litet gulligt meddelande eller bara skriva något onödigt till någon. Det kan man göra då man skickar gratis.. då behöver man knappt tänka. Ingen fara är det om meddelanderna blir för långa heller.. bara att skicka två!

Tror jag måste gå och fylla på och skaffa mig gratis imorgon igen..


RSS 2.0