En äkta vän

Igår fick jag en avi från posten för att hämta något Linda skickat.
"Jag hoppas hon skickat choklad" sa jag till Christoffer imorse.

Tack Linda! Du känner mig allt för väl :)

En kvart!

Om tio minuter är det min födelsedag här i Australien. Här är det väldigt stort att fylla tjugoett men jag kunde faktiskt knappt bry mig mindre. Det är inte riktigt samma sak att fylla år längre. Föra året var jag helt själv i Norge med et jobb att kliva upp till dagen efter och i år är jag i Australien med Chris och fem timmar med föreläsningar. En stor förbättring är iallafall att jag får vara med världens bästa pojke!
När jag var liten trodde jag aldrig det var sant att man kunde tröttna på att fylla år men nu förstår jag helt! Det är något med charmen att vara liten och bli STOOOR och få mysa med familjen och släkten när man fyller år. Just nu spelar ett år mer ingen roll. Det sista viktiga året var att fylla tjugo. Iallafall för mig.
Fast hade gärna varit hemma på Steg och stäffat släkten och ätit tårta imorgon. Men den tiden är över nu.

Mamma och jag när vi firade mig tidigt på Taco Bill innan hon åkte

Hej!

Det har gått över en vecka sedan mamma åkte så jag har egentligen inget att skylla på när det kommer till noll uuppdatering men jag har spenderat den mesta tiden åt att plugga. Imorgon är slutet på min tredje sista vecka. Jag har snart alltså bara två veckor kvar av denna termin som jag nyss tycker började. Sen är det examensperiod. Kommer bli tufft med självdiciplinen när sommaren nu äntligen börjat komma och man mycket hellre drar till stranden än biblioteket.
Motivationstips?

RSS 2.0