Hål

Sitter på skolan och har håltimme nu. Inte speciellt roligt. Tur att Jonas och jag hittar sätt att roa oss på iaf ;) Ibland har man bra kul åt absolut ingenting.
Efter skolan väntar en stund på friskis sen förhoppningsvis after work på stadt. Ska se till att vara där i tid den här gången så vi får plats :) Sen blir det lite fredagsmys med dom vanliga. Me like a lot!
Imorse kom mamma in och väckte mig med en present. Jag hade tydligen namsdag igår och hon ville fira mig. Paketet var jag för död för att öppna just då men då jag öppnade det andra gången jag vaknade så såg jag att det var fyra muggar som hon också fick likadana av jobbet i julklapp. Jag har varit så avundsjuk på dem för de skulle passa så bra i mitt framtida svartvita kök. Hon har retats så mycket men nu så har jag mina egna. De är jättefina och tunna och behagliga att dricka ur. Tack mammsen! :)





över?


Frustrerad

Nu sitter jag här vid datorn med kramp i hela vänsterhanden, är allmänt less och väldigt frustrerad och allt är Jonas fel! Iallafall nästan. Jag har nämligen som mål att komma närmare Jonas nivå när det gäller guitar hero. Lättare sagt än gjort. Iallafall så har vi kommit fram till att han ska försöka spela så lite som möjligt och jag så mycket som möjligt. Problemet är att mitt så mycket som möjligt är ungefär lika mycket som Jonas så lite som möjligt så jag har liksom gett upp hoppet om att vi någonsin kommer att spela på samma nivå.
För någon timme sedan hade jag iallafall väldigt tråkigt, Jonas säger att ha ska spela och då kommer jag på att jag också ska spela. Värmde upp lite på medium vilket gick ganska bra. Sen provade jag att trycka upp och ned på "strängen" som Jonas tipsat mig om. Det gick inte fullt så bra. "Skit i det" tänkte jag och började nöta Slow ride på hard. Det är sjukt svårt att gå från fyra till fem knappar kan jag säga men jag lyckades iallafall till slut på fyra stjärnor på den. Gick sedan vidare till Talk dirty to me där mina frustrationer bara blev större och större tills jag gav upp.
Guitar hero är sjukt kul men det borde inte uppfunnits. Iallafall inte om man tänker på min hälsa. Jag mår både psykiskt och fysiskt dåligt av spelet och det är nästan så att jag måste gömma gitarren för att inte sparka på den. Kan jag inte bara vara grymm på hard och kunna gå vidare till expert? Vore så skönt! Eller låt mig iallafall lära mig hur jag ska hinna med den där femte knappen. Snäääälla!
Skitsaker! En mycket frustrerad Lina!




open your eyes, open your mind

Glader

Idag är jag väldigt glad. Jag sitter här på mitt rum och kikar ut genom fönstret och vad ser jag? Joo detta vackra vita som fallar ifrån himlen. Den senaste tiden har jag börjat få en massa knepiga vårkänslor. Det är inte något man vill ha i februari, nej det kan få vänta tills april iallafall tycker jag. Mitt hopp om att det skulle komma någon mer snö var i princip borta men nu är den här! Ge mig några meter tack! :) Love it!




Let it snow

Halvdöd

Idag var en väldigt seg dag fast ändå på något sätt ganska skön. Åkte in till skolan till halv tio för att umgås lite med Linda och Sofie, åt lite lunch och hade en lektion från tolv till ett. Fullt lagom skoldag! Sen for jag ner på staden en sväng med mål att göra av med pengar. Det lyckades inte så bra som jag hoppats. Men lika bra att spara dem inför min sommar som fattig.

Efter staden blev det en sväng till farmor där jag åt och spelade yatzy. Det var länge sedan jag spelade det nu och det är faktiskt inte så tråkigt som man kan tro. Tyvärr kom jag bara på andra plats. Brorsan spöade mig med åtta poäng. Skitsexor!
Efter maten kände jag plötsligt hur tröttheten kom krypande. Eller snarare slog mig som en smäll i ansiktet. Bara därför var det dags för träning.

Proppmätt och halvillamående kom jag till träningen och ser till min fasa att Lennart är där. Han ser på mig med en nöjd min och tvingar ut mig på plan och säger att vi ska ta det lungt och bara slå lite. Det varade inte så många minuter. Nej, sen var det mitt fotarbete han ville jobba med idag. Jag trampade och trampade i vad som kändes var timmar och jag tror aldrig att jag uppskattat en vattenpaus så mycket som jag gjorde idag.
Nu sitter jag här hemma lite halvdöd och slö men det känns bra att faktiskt vara trött efter en badmintonträning. Kanske det börjar bättra sig? Jobbigt är faktiskt roligt!





I want it, I need it, addicted

Bra måndag

De flesta måndagarna brukar vara ett rent helvete. Man är trött efter helgen och veckan känns väldigt lång och jobbig. Iallafall om man haft en effektiv helg. Det har denna helgen varit. Verkligen full rulle hela tiden och det har varit härligt. Något som man dock inte hann med var pluggandet som man borde gjort och då återkommer jag till dåliga måndagar. Att man inte pluggat tillräckligt (vilket man typ aldrig gör) orsakar en väldigt ångest på måndagsmorgonen då allt återstår att göra.
Idag var inte en sådan måndag. Det hela började med att man vaknade upp i Sophies vardagsrum med tre underbara flickor. Vi åt frukost i lugn och ro och tittade på att avsnitt vänner innan det blev skola. Den här början på dagen fick skoldagen att kännas ganska lätt jämfört med hur de brukar kännas. Skönt!

Även att vi fick tillbaka våra biologiprov vi gjorde i fredags. Det var ett lite annorlunda prov som man gjorde två och två. Jag hade turen att hamna med Jonas och han räddade mig lite på de sista frågorna om virus. Iallafall så fick vi veta hur det gick idag. Trettiosex rätt av trettiosex möjliga. Kung vi är! Skön början på kursen. Låt det bara fortsätta så!

Nudlar hos Linda gjorde min dag fulländad och att det inte gick bra på träningen spelar ingen roll. Bra, lagom slö dag! :)





känslor?

Bra kväll

Gårdagen blev sjukt lyckad. Det började med att vi var några stycken hemma hos Linda och satt och pratade och donade och hade lite allmänt trevligt. Sen drog vi till stadt och där började dansen på en gång. Det blev full fart hela kvällen och det känns i fötterna idag kan jag lova. Sofie och Linda är bäst på dansgolvet! :) Fler sådana kvällar tack!

Ikväll blir det Forsa och vännermaraton hos Sophie. Vi måste ha dom ganska ofta nu om vi ska hinna med att se klart alla avsnitt innan studenten. Men inte klagar jag. Myspys!






There's nothing left to work on

Humor

Igår var det bestämt att vi skulle iväg på afterwork på stadt för att äta billig mat. Tyvärr blev vi så många och det var så fullt att vi fick gå därifrån och så fick det bli pizza istället. Aja, mat det också. Sen drog vi iväg mot donken där jag var duktig och motstod att äta en mcflurry. Otroligt starkt av mig tycker jag!

Men kvällens höjdpunkt blev hemma hos Jonas. Linda ville prompt se nån knepig film och vi gick med på att se en del av den. Det var ett otroligt bra val! Filmen var Torkel och det var länge sedan jag skrattade så mycket. Förmodligen var det en blandning av halvrolig film och trötthet men feta Doris som följde muffinsspåren var bara för rolig! Det tyckte iallafall Linda och jag som skrattade tills vi grät. Ja, delar av filmen var hur bra som helst! De som inte sett den, se den, iallafall början. Om man inte skrattar så är man konstig!

Staden en sväng med Linda och Sofie idag. Fyndade lite smycken och så. Nu ska jag ta och torka håret och sedan bär det av iväg igen för en utgång. Ikväll ska vi ha kul! Och ikväll kommer det att sluta bra!




trust

Blodprov och väskstädning

Idag var dagen jag tog ett sten närmare till att bli blodgivare. Både Sofie och jag var nämligen iväg och tog blodprover idag. Blev lite rädd då sköterskan först kände länge och tveksamt på min högra arm, tur att den vänstra gick bra! Sedan var det grejen med att jag bott utomlands men det verkade vara lungt efter lite kollande på datorn.
Iallafall så är blodprovet lämnat så allt jag kan göra nu är att vänta på besked. Hoppas verkligen allt är bra så jag kan bli blodgivare. Av någon anledning är det något jag verkligen vill göra. Tummarna får hållas hårt ett tag!

I julas åt vi middag på restaurang med mina kusiner, moster och morbror. När vi kom till restaurangen var de andra redan där. Då vi kom in började jag rota runt i min väska efter kameran och min kusin började skratta. De berättade då att de precis suttit och pratat om att tjejerna i våran släkt aldrig hittar något i sina handväskor. Det verkade stämma.
Idag fick jag iallafall för mig att jag skulle städa min väska. Där fanns mycket smått och gott. Förutom kamera, plånbok, några påsar tuggummi och fyra läppglans fanns bland annat två par vantar, tre avluddningsgrejer till kläder, två tandborstar, en påse gamla halstabletter, handkräm, en påse nötter, eltejp och två skärp.
Kanske är detta förklaringen till varför jag aldrig hittar något i min väska? Förmodligen. Men nu är väskan iallafall städad och fin.. en stund. Hädanefter ska jag bara försöka ha det viktigaste i väskan (det vill säga typ allt jag nyss skrivit upp :P)





Oh please, don't let it be true

Skön dag

Idag var en väldigt skön skoldag. Började dagen med onsdagsfrukost med Elin, Linda, Sofie och Sophie. Denna frukost börjar bli en liten fin tradition som jag tycker vi ska fortsätt med! God, billig frukost och lite allmänt svaller och mys. Väldigt upskattat! Sen hade vi en lektion utan lärare då vi gick igenom lite hur grupparbetet skulle se ut. Känns bättre nu än det gjort tidigare och våran presentation blir nog rätt bra ändå.
Efter det var min skoldag slut. Kan inte varje dag vara så?

Min bil har börjat pipa på mig och vill ha mer kylarvätska så jag tänkte att jag skulle fylla på den lite snabbt då jag kom hem. Men något jag borde komma ihåg är att inget går snabbt och smidigt när klantLina är i farten. Det har hon varit mycket i slutet kan jag säga.
Det hela började med att jag glömde bort att vänta tills bilen inte var varm.. ooops. Sen spillde jag ut gammalt kaffe på mattan. Tänkte då att jag skulle ta ur den och skölja av den lite snabbt. Men som sagt. Lite snabbt funkar inte för mig så jag häller istället ut kaffe över hela bilklädseln och mig själv. Efter lite gnussande tror jag att det mesta av kaffet försvann iallafall.
Att fylla på spolarvätska leder alltså till en kaffedoftande bil och ett par byxor i tvätten.

Nu blir det lite plugg innan det bär av till hallen för några timmars träning. Onsdagskvällar är också väldigt omtyckta!





It will never be the same again

Pladask!

Idag var det Noliamässan i Sundsvall. Inte så väldigt upphetsande kanske. Det hade gott och väl räckt med en timme där, inte en hel dag. Har iallafall samlat på mig några fler högar högskolekataloger. Vet ju inte alls vad jag vill göra så lika bra med alternativ :)
Då vi klev av bussen lyckades jag iallafall med att ge Sofie, mig och säkert några till ett gott skratt. Då vi klev ur bussarna och började gå mot hallen där mässan var så var det nämligen väldigt halt. Jag lyckades ta mig en bra bit innan jag halkade till lite men klarade mig. "Pust" tänkte jag, "det hade ju varit lite jobbigt att ramla nu med folk från flera bussar bakom sig" och vips så låg jag där på backen.
Men min halkning var ingen vanlig halka på bananskal halkning. Nej, ska jag halka så ska jag göra det ordentligt! Det blev en slags magplaskhalkning och jag kan ju säga att jag blev ganska förvånad då jag helt plötsligt låg där på marken och kravlade på mage. Fallet måste ha sett bra roligt ut och det är nästan så jag önskar att det fanns på film för att titta på då man inte har annat att skratta åt. Ett äkta skadeglädjefall!

hemresan bjöd på roliga kommentarer från en trött Sophie och letning efter bilnummer 991. Hittade jag det? Nope. Skitsaker!
(skrev inlägget igår men då ville det inte publiceras :P)





Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken


Nystart

Överenskommelsen om en gottdag i veckan och hundra situps om dagen har gått bra. Iallafall fram tills för två veckor sedan. Det var gottdelen som spack. Jag vet inte riktigt hur det började men helt plötsligt så hade jag fuskat flera gånger under en vecka och då man väl fuskat en gång så är det lättare att göra det igen. Sen så blev det mammas födelsedag vilken var på en måndag. Då kändes det helt enkelt för jobbigt att klara en hel vecka så då bara struntade jag i det. Dåligt Lina! Situpsen gick det bra med ända tills jag blev dålig i veckan. Det gick nog tre dagar utan att jag gjorde en enda. FY!
Men idag är det iallafall en ny vecka och nu är jag bestämd på att börja om ordentligt. Ökade på till tvåhundra situps idag och har inte ens rört en sötsak. Nu blir det inget mera fusk för min del! Bara Sofie och Linda inte heller fuskar, det blir så mycket lättare att falla dit då :P
Noliamässan imorgon. Blir nog bra de!





Don't go looking for mr.Right., look for mr.Right now


Söndag.. igen

Det är helt otroligt vad veckorna går snabbt nu. Det känns som att det nyss var förra helgen och så är det redan slut på den här. Jag förstår inte hur tiden kan gå så snabbt. Snart är skolan slut också.. hjälp!

Blev en kanondag i fredags iallafall. Furuvik var blåsigt men roligt. Sen fick jag träffa favoritkusin och Ronnie en timme i Gävle också. Alltid lika trevligt! När vi var hemma i Hudik igen blev det till att åka raka vägen till Forsa där Sofie väntade på oss. Blev en otroligt bra kväll med tacos, twister, rapparkalja och lite andra spel och allmänt mys. Vi blev kvar ett bra tag och då jag kom hem var klockan plötsligt halv 5. Blev en dag på 22 timmar. Tjugotvå väldigt bra timmar!

Igår blev det twister igen. Japp, nu har jag det riktiga och vi slipper spela med donkenspelet. Vi har blivit värsta twisternördarna men spelat är sjukt underskattat. Hade totalt glömt bort hur roligt det är. Kommer nog bli ett roligt festspel! :)
Sen blev det stadt en sväng. Gratis inträde och billiga drinkar.. brare! Men det blev ännu en utekväll som inte slutade som jag ville. Jag blev nämligen stämplad av någon på dansgolvet. Då jag tar av mig skon rinner blodet. Smärta! Det blev bara för mig att åka hem med en död stortå. Nästa helg SKA bara bli bra nu. Får inte bli så här nå mer.

Slödag idag. Verkligen inte gjort något på hela dagen. det är så otroligt skönt att ha sådana dagar ibland. Väldigt uppskattad dag. Nu är det nästan så att jag är laddad inför den kommande veckan. Otroligt!





Söndagsångest

Halvdöd

Jaa.. den här veckan har man väl inte varit i så fint skick. Typ snorat och hostat på allt och alla och enda träningen var i måndags. Åååh kan man inte bara vara pigg och frisk så att man kan träna och känna sig som en normal person igen? Blä på förkylningar och skit!

Imorgon är det iallafall fredag sen blir det helg igen. Då ska jag vila upp mig ordentligt. Fast först blir det såklart lite firande av Sophie som fyller 19. Våran alldeles egna gamling :) Det ska bli trevligt. Sen får man se om det blir nått kikande på broder som ska spela hockey bockey hela natten. Bara han inte åker in i nå fler stolpar, tror inte jag klarar av det :P

Alla hjärtans dag idag. Vad finns det att säga? Inte så mycket. Lina hjärta bilen! :)

Näe, nu blir det för mig att läsa klart om alla furuviks djur. Vi ska nämligen dit imorgon och läraren tyckte vi skulle vara lite pålästa. Sen blir det sängen nästa för mig. Hade!






I'm fine


Vinst!

Blev inget Jonas i fredags. Istället hamnade vi uppe på högliden och umgicks lite med Sophies kyrkkompisar, eller snarare skrämde bort :P Iallafall så hade vi faktiskt roligt med tv-spel och doningar. Jaa, kanske något man skulle kunna börja göra lite oftare. Jag är ingen direkt kyrkperson men tv-spel och mys med bra folk är ju aldrig fel. Kanske en bra start? Bra kväll iallafall som avslutades med att Sofie och jag sov hos Linda.

Sen var det dags för provracet på lördag morgon. Ok, vi kanske skulle sovit någtra timmar mer men va fan. Det var ju inte riktiga högskoleprovet iallafall. Provet kändes som att det gick ganska bra iallafall allt utom ordförståelsen. Det märkte jag också att det var på den jag tappat typ alla mina poäng. Pinsamt dåligt resultat på den. Till riktiga högskoleprovet blir det väl till att läsa massa ordböcker eller nått. Mina helger framöver? Nej, ord är inte min grej.

Hade hemmamatch mot Avesta idag iallafall. Idag var det roligt att spela och det kändes som att det funkade bra för det mesta. Det blev iallafall en 3-1 seger för oss och vi var nöjda! Ett extra plus med matchen var att Sofie x2, Elin och Linda var där och hejjade. Trevligt värre! :)
Efter matcher blir jag dock totalt urladdad. Kom hem hur slö och hungrig som helst, åt, och lade mig i sängen. Sen vaknade jag igen klockan sex. Då blev det bara upp och hoppa och sätta sej med näsan i skolböckerna.
Nu har jag lessnat på plugget och tröttheten är då absolut inte borta. Sova nästa!






Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre

Make a difference

Fredag idag. På fredagskvällar brukar man vara med vänner och göra saker typ parta eller så. Inte jag. Nej jag var på Hjälp Till Liv Internationals vinterfika. Det var fika för alla som arbetar i organisationen och hjälper till på olika sätt. Visst var det trevligt med soppa och fika men det kändes som att medelåldern låg på sisådär 70 år. Jag var nog den ända på hela stället som var under 50. Det fick mig att känna mig väldigt liten.
Iallafall så har jag börjat hjälpa till genom att jag ska ringa folk vars fadderbarn snart fyller år och liksom påminna dem. Då Allan delade ut listan på vilka personer som gjorde vad inom organisationen och jag såg mitt namn på den blev jag glad.
Visst, jag kanske inte gör så jättemycket med något gör jag iallafall. Jag stod med som en av de ansvariga för fadderverksamheten i Rumänien och det kändes stort. Detta gjorde mig ännu mer taggad att hjälpa till med mer saker för jag vet hur mycket det uppskattas.
Ska ta och skriva ett brev till mitt fadderbarn Maria någon dag också. Det vore roligt att ha lite kontakt med henne.

Alla borde förstå hur lite som krävs för att hjälpa till. Man behöver inte lägga ner all sin fritid på det utan det hjälper med någon gång då och då. Alla kan göra skillnad!
Man behöver ingen lön då man gör sånt här utan ens betalning är då man ser lyckan i människors ansikten. Man får hjälpa folk få ett bättre liv.
Resan till Rumänien var nog ett av de största grejerna jag gjort i mitt liv och jag kommer defenitivt åka ner igen. Om någon får chansen att göra något liknande någon gång så ta den! Man ångrar sig inte. En upplevelse för livet!


Aja nu ska jag väl försöka ha ett liv och åka in till Jonas och umgås lite. Sitter inte hemma iaf :)





We're just too different
Sometimes opposites are just too opposite to match
I know that now


Estetisk verksamhet

Idag var första dagen för estetisk verksamhet, iallafall för oss som valt drama. Vilket bra val säger jag bara! Otroligt bra första lektion där vi bland annat fick hälsa på varandra med fötterna, rumporna och pannan, leka med ett tavelsudd och slappna av. Jepp, lite flummigt men det är det som är så skönt.
På natur är man så van vid att alla svar finns i böckerna och att det antingen är rätt eller fel. Idag på draman fanns inget fel. Fast det tyckte ju såklart vi ändå. Det var sånn skön stämning i rummet och jag tror det kommer bli en sjukt roligt kurs. Bara saker som att man inte behövde ta med sig block och penna till lektionen. Helt otroligt!
Lektionen avslutades med avslappning och en sång.
Man kan höra vad någon ser, man kan känna vad någon gör, man kan räcka sin vän en hand och komma närmare varann
Hihi jag längtar redan tills nästa torsdag.
Det bästa av allt var att draman fick hela min dag att bli bra. Var inte ett dugg trött på någon av lektionerna och humöret var på topp. Torsdagar kanske kommer att bli bra ändå!

Gymmade lite efter skolan idag. Först är det bara vanlig radio sen kommer någon och byter skiva. Alltså skivan måste varit en guitar hero skiva eller nå för varenda låt som spelades finns med på guitar hero. Dessa låtar var jag tvungen att lyssna på under min stretching. Det enda jag kunde tänka på var att träffa rätt knapp och jag blev helt spänd.
Irriterad gick jag därifrån och nu måste jag ju spela. Blä!

(och förresten.. Jonas är en mytoman, en dålig mytoman dessutom)





Lyckan är lik en parfym, vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva

Hump day

För några år sedan fick jag höra det för första gången och sedan dess har det återkommit lite då och då. "Hump day" Det var Mr.Kimball, min lärare, som sa det en seg onsdagseftermiddag. Hump day är alltså onsdag.
När man först hör det kan det tolkas väldigt fel. Det var även vad som hände då Mr.Kimball sa det inför hela klassen. Som en liten sjua tyckte man sånt var väldigt roligt så ett fnitter spred sig i klassrummet. Då Mr.Kimball fick chansen att förklara sig var det inte lika roligt längre.
Med "hump day" menar man att det är den där dagen i veckan då allt är tungt och jobbigt. Halva veckan har gått men halva är fortfarande kvar. Man har fortfarande två dagar kvar till helgen och energin ifrån föregående helg har hunnit försvinna. Onsdagar är alltså bara allmänt sega och jobbiga och därav "hump" typ som i knöl eller kulle. Man har nästan precis tagit sig upp för den men är precis där i slutet då man är som tröttast och fortfarande har den jobbigaste delen kvar.
Mina onsdagar däremot är inte så mycket att klaga på. Börjar lite skönt vid tio, har två lektioner och lunch för att sedan sluta vid ett. Sen en ledig eftermiddag då man kan göra lite vad man vill. Sen avslutas dagen med att ha dubbelträning. Badminton först sen volleyboll. Inget att klaga på alls!
Onsdag är alltså mer som en liten, behaglig nedförsbacke. Torsdagar däremot. That's what I call a hump day!




Man föds orginal och dör en kopia


Måndag

Jahapp så var helgen slut lika snabbt igen. Jag förstår verkligen inte var helgerna tar vägen. Man tycker att man ska hinna med så mycket och att man har värsta långa tiden på sig innan det är dags för skola igen men tiden försvinner hur snabbt som helst.

Helgen var en bra helg iallafall, om man bortser från vissa små incidenter :P Inget plugg alls och det är nästan så att jag inte ens behöver ha skuldkänslor för det. Så otroligt skönt!
Blev iallafall g-fest en snabbis på fredag men den var väl inte direkt så superkul. Även att det bara blev jag och Sofie som kom in. Därför gick vi därifrån ganska tidigt. Lika bra det. Sen på lördag blev det stadt.
Söndag blev det roadtrip till Enånger för att hämta Sofie. Sen for vi hem till mig och så blev det lite vännermaraton igen. Som vanligt var alla trötta och somnade.
Bestämde oss för att äta frukost på donken idag. Vilken besvikelse! Det tar vi igen med frukost på skolan på onsdag!

Idag var en ganska okej måndag iallafall. Så skönt med vårt nya schema. Börja halv 11 tycker jag är helt okej! Sen träna är alltid lika bra. Gick inge bra men det är kul ändå! Ser fram emot matchen i helgen!
Aja lite svenska plugg innan man sover kanske? Eller så går man direkt till sovdelen!





If it wasn't this it'd be something else

Men gah!

Igår var fysikprovet. Aldrig varit så nervös inför ett prov som jag var då. Ingen aning varför. Jag säger som Elin och Linda. Fysiken kommer att bli min död!

Efter provet trodde jag nervositeten skulle försvinna men det gjorde den inte och fanns kvar imorse då jag vaknade. Under dagen blev den bara värre och värre. På hela dan har jag inte kunnat sitta stilla och varit superstressad. Allt jag har gjort har jag gjort så snabbt som möjligt och min puls har varit hög hela dagen. Det jobbiga är att jag inte har ett dugg att vara nerös över. Absolut ingenting! Ändå har jag den här oroliga känslan i magen. Försvinn tack!

Idag blir iallafall min första dag på cirka två veckor som jag inte tränar, om man inte räknar våra 100 situps om dagen vill säga. På ett sätt är det skönt, på ett annat känns det lite knepigt. Jag gillar att träna och det får mig att bli mycket piggare och gladare men idag fanns inte tiden så det fick det vara.

Utgång ikväll. Får se om det blir en sväng på g-festen (är ju gratis för oss 3:or) eller om vi hamnar på något annat ställe. Ska bli kul iallafall och imorgon ska vi ha ännu roligare för då blir det riktig utgång. Ser fram emot en bra helg!

Nu ska jag ta och slå på lite Thåström, kanske tända nått ljus och lägga mej på sängen och bli lugn. Skaskaska!




Leave the past behind and smile for what is here now


RSS 2.0