15 dagar

Yep, 15 dagar och that's it! Om 15 dagar är jag, Lina Sjölin äntligen 18. Vuxen! Fatta.. det är i princip som inga dagar alls. Helt otroligt faktiskt. Börjar känna mig lite smått gammal. Fast på ett bra sätt. Om allt går bra så har jag snart körkort också. Fast teorin känns inte så svår vilket skrämmer mig lite. Ska iallafall börja göra dataprov på körskolan till veckan. Hoppas på att dom inte är helt omöjliga bara. Körningen är o princip klar den med, bara lite stadskörning Rolf och jag har kvar att göra.. och PARKERING hjälp! Men det ska nog gå bra.. hoppas jag!

Även att vi om en vecka har spelat vår första match i volleyn. Wiiieee! Klappa händerna. Har dock testat våra matchkläder. Visst, shortsen är väl okej men tröjorna?! Jag förstår inte hur en tröja kan ha så dålig passform.. jätteknepigt! Menmen inte ska jag klaga inte..

Jobbat idag. Det var faktiskt roligt. Kom på att jag saknar attjobba lite granna jag. Prata med kunder, stressa runt lite och dona och fixa. Det är inte så tokigt fakiskt. Speciellt inte eftersom man får betalt! Ännu något positivt med att fylla 18.. höjd lön!!!!

Igår fick jag umgås någon timme med Joel också. Somnade efter middagen och vaknade vid 9. Då tänkte ju jag att det skulle bli för sent för honom att komma men inte då. En halvtimme senare stod han vid dörren. Glad Lina! :) Han kom även på ett nytt uttryck under kvällen. "Stjärtstopp!" Nej det är inte som det låter! Utan det är ett något som är större och mer än "stjärnstopp" för enligt Joel finns det oändligt med stjärtar i världen. Ojojoj men man kan väl låta honom få tro det ;)



"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat." /Nalle Puh

Volleyhelg

I helgen var en del av volleylaget ner till uppsala för att spela Uppsala Cup. Vi åkte tidigt på lördag morgon och det tog inte lång stund i bilen förrän alla sov. Som tur var inte de två som körde. Det hade ju varit lite olyckligt om dom somnat. Men när vi kom ner iallafall var det bara att börja värma upp inför första matchen. Första matchen för säsongen gjorde mig ruskigt peppad men som vi alltid gör så förlorade vi första matchen. De andra två matcherna spleade vi bra men det räckte inte riktigt till. Så lördagen slutade med tre förluster.
När söndagen sedan kom var det dags att vända. Vi vann sista gruppspelsmatchen vilket gjorde att vi kom 4 av 5 i vår grupp. Sedan vann vi mot ännu ett lag och fick då spela om 5:e platsen i turneringen. Den matchen spelade not Vännäs.. hatlaget! Vi har alltid varit så nära att klå dem men alltid snubblat på mållinjen. Matchen blev en ruskigt spännande 3-setare men till slut vann vi. Så nu har Hudik Volley klått Vännäs för första gången och fler gånger ska det bli minsann!
Helgen blev iallafall sjukt lyckad och det är alltid lika trevligt att åka iväg med gänget. Längtar efter första seriematchen nu. Den 6:e oktober dra det igång! Inte långt dit inte. Åh så kul det ska bli!

Nu är det mindre än en månad kvar tills min födelsedag! Snart är Lina gammal.. wiiieee!

Falling

***
I think I'm falling
falling deep
Further and further
I just keep falling

I want nobody to catch me
nobody at all
Just let me fall
further and further

I'm not sure I ever want to get up again
***

Som sagt..

Nu då skolan börjat igen blev det dom jag trodde. Jag har slutat skriva. Var väl typ två veckor senast nu. Men jag tycker att jag lyckats hålla mig duktig ganska länge iallafall. Får se hur det går om jag skärper mig eller om det bara går neråt nu. Den som lever får se!

Ja vad har hänt den senaste tiden då. Hmm. Det går då snabbare och snabbare att komma in i vardagen igen för varje år som går. I ettan var allt spännande och nytt. I tvåan hade man fortfarande lite förväntningar och det var lite spännande. Nu i trean är det enda roliga att det är sista året, och kanske möjligen nollningen. Men efter bara två veckor känns det precis som man aldrig haft något sommarlov.
Men något roligt har iallafall varit lite nya kurser att läsa i år. Att inte nästan bara läsa naturämnen känns så sjukt skönt efter två år med nästan bara sådana kurser. De flesta kursen jag läser i år känns roliga. Ialla fall än så länge!

I helgen var det ju marknad. På fredagen stod jag och sålde "kölbulla" med Hjälp Till Liv. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag trodde och beröm fick jag för mina säljartalanger också. "Lina skulle kunna sälja vad som helst hon" Men Erik konstaterade sedan att det kunde jag minsann inte alls då han frågade om jag kunde sälja förste en prislapp och sen min bror. Tokit!
Igår var jag inget på marknaden. Jag for istället med Joel och Robin till Upplands Väsby där Joel skulle köpa en ny bil. Det blev en trevlig resa och Joel blev nöjd med bilen! På resan ner kom jag på att jag skulle kolla nummerplåtar för jag och Sofie kom i veckan på att vi ska tävla i nummer. Hon börjar på 001 och jag på 999. Så jag satt och glodde på nummerplåtar halva resan. Jag såj 999,997 och 996. Om jag nu hade sett 998 så hade med våra regler även 997 och 996 gillts. Men icke!I nte en enda bil med det numret mötte vi på vägen hem, iallafall inte vad jag såg. Så nu är jag fortfarande fast på 998. Himla skitnummer!

Trevlig helg iallafall! :)

35 dagar kvar tills 18-års dagen nu. Uppskrivning boksad också! Iiiiih!


RSS 2.0