Det här med att vara glad

Idag har varit en otroligt låg dag för mig. Jag har gått runt med en känsla av att jag bara vill sätta mig i ett hörn och gråta. Det jobbigaste är att det inte har varit av någon speciell anledning utan bara ändå. Jag antar att det är en kombination av mycket.

Skolan går verkligen inte bra just nu. Jag får ingenting gjort och hittar inte motivationen till att få någon gjort heller. Det går bara inte. Jag försöker att peppa mig själv men det är lättare sagt än gjort. Tips mottagas GÄRNA! Nu är jag less på att inte få något gjort och inte få de betyg jag borde. Något måste ändras, det är en sak som är säker!

Det har blivit många kramar idag. Kramar är bra. De sprider en känsla av värme, och trygghet och ger styrka. Speciellt när de är från min finaste.


Har inte tid

Jag har börjat känna av en förkylning som verkar vara på väg. Är inte speciellt pigg. Sjukt dålig timing. Jag har inte tid att bli sjuk nu de sista veckorna av den här terminen. Okej om jag blivit det förra veckan medan vi hade lov men nu får det minsann vänta tills jag är klar med skolan för året.
Sitter med en varm kopp av nostalgi nu och försöker bota det halsonda. Pappa brukade alltid göra det åt mig när jag var liten och hade ont i halsen. Blundar jag medan jag dricker sitter jag hemma i Steg.

Lika del pressad apelsin och vatten

Lite socker

Koka upp

Njut!


Om någon undrar

Snart är det min tur att fylla år så jag tänkte att jag skulle göra en liten önskelista. Sjukt onödigt egentligen dels för att Christoffer väl blir den enda som ger mig en present (om inte någon känner att jag verkligen behöver punkt 2 eller 7 vill säga.. hint hint) och dels för att jag är totalpank och bara behöver pengar. Men det är ju så tråkigt att bara vilja ha pengar tycker jag.

1. En enkel silverring att ha till vardags. Just den här är från Guldfynd
2. SALTLAKRITS! Eller egentligen den mesta lakrits som finns hemma. ÅH vad jag saknar riktig lakrits!
3. Nytt kamerabatteri. Dett jag har nu räcker i cirka 5 minuter.. om jag har tur
4. En svart längre kofta med knappar. Är så less på koftor som slutar vid höfterna!
5. Medlemskap/klippkort på gym. Jag vill gymma!!
6. "O clock" klocka med ur som kan flyttas mellan armband. Snyggt och smart! Röd, gul och svart är mina favoriter. Finns på metronista.com
7. Ostkrokar. ABSTINENS!
8. Nya träningsskor då mina bästisar sedan flera år tillbaka börjar orsaka mer smärta än vad de gör nytta.

sen två som inte kom med i bildform:

9. Massage till min stackars rygg!
10. En hårklippning. Håret på mitt huvud börjar mer och mer likna stålull..
11. En onepiece. De är så otroligt fula men verkar hur sköna som helst! Hade gärna haft en bara för att störa Christoffer. Ännu bättre om den var leopardmönstrad. Uj så dåligt han skulle må då. Moahaha!

Geelong!

Det var en sjukt bra match igår. Jag har helt fastnat för Australiensk fotboll. Otroligt kul att se på! Detr slutade med vinst för Geelong som ägde sista kvartleken. Heter det så förresten? Hmm..

Helt inne i matchen

I halvlek blev det tårta för Naz som fyllde 22. Glömde att ta kort på den
innan men den var inte ett av mina vackraste verk ändå

AFL Grand Final!

Nu börjar det, en av de största händelserna på hela året. Finalen i footy! I år är det Geelong som möter förra årets mästare Collingwood. Meatloaf uppträdde precis. Nu går jag ner till common room där vi är ett gäng som ska titta.

GO GEELONG!

RSS 2.0