Järvsö!

Annabanana är hemma den är veckan för att umgås. Idag hade vi tänkt ta bilen till Järvsö och åka skidor men blev avrådda av våra föräldrar då det skulle bli en massa snö. Mycket riktigt. När jag vaknade idag var jag glad att vi bestämde oss för att stanna hemma. Istället gick vi ut och gjorde snöänglar och fick infallet att skotta våra gårdar. Kanske inte det bästa man kan komma på men vi fick glada föräldrar iallafall och det är ju alltid bra!

Nu hoppas vi på bättre tur imorgon. Det skulle tydligen snöa lite men inte så mycket som idag. Hoppas verkligen det blir av för nu är jag sjukt brädsugen! Hoppas på en härlig dag i backen. Gärna lite sol. Kanske liiiite optimistiskt..

Tiden går fort..

när man har massvis med saker att göra men aldrig kommer igång riktigt.

När man tänker efter är det inte alls långt kvar tills jag drar iväg neröver. Imorgon ska jag boka biljett och förodligen blir det så att imorgon är det tre veckor tills jag åker. Onsdagen den 17 februari. Då startar jag ett nytt liv i ett nytt land. Det blir mitt fjärde land jag flyttar till. Om Norge nu räknas.
Det mesta verkar iallafall ha löst/kommer lösa sig nu. Jag har kommit in på skolan och fått studentvisum och imorgon bokar jag biljett. Det enda som kvarstår nu är att ha ett ställe att bo. Jag har panik! Tre veckor och jag har ingen aning var vi ska bo. Hur kommer detta att gå?! Hjälp hjälp hjälp. Ni som läser detta: håll alla era tummar de närmaste veckorna. Ok?

Sen har man ju det med packningen..
20 kg..
väskan väger 5..
det ger mig 15 kg..
jag skulle kanske behöva 50..
MINST!!

Någon som känner sig otroligt givmild och vill betala övervikten? Pliiiiiiiis!!!!!!!!!!?

Lule

Är äntligen uppe hos brorsan i Luleå nu. Det blev en del krångel igår då tåget jag skulle åka med var 2,5 timmar försenat och vänthallen stängde en halvtimme innan riktiga avgångstiden. Som tur var hade jag mamma hemma som klagade på facebook och helt plötsligt hade jag en bekants bekant att åka till. Där fick jag äta älggryta och värma mig vilket var otroligt uppskattat.
Av någon idiotisk anledning slutar dock taxibilarna gå klockan 23 på vardagar i Ljusdal så jag fick ändå vänta på stationen i 45 min. Satte mig under en värmefläkt så det gick bra.
Men jag fattar inte. Varje år verkar alla få en chock. VA, är det minusgrader? och snö? och IS? Nej vi får nog ställa in all kollektivtrafik tills det blir varmare. Nåja, X-trafik var ju i tid iallafall..

BLÄ på SJ!!!!


Nu börjar även Melbourneflytten närma sig. Jag har accepterat och betalat en del av skolan och sökt och fått visum. Nu är allt som saknas en biljett ner, ett ställe att bo och ett mirakel när det gäller övervikt på min väska. Det ska nog gå bra!


RSS 2.0