Andra veckan

Nu sitter jag här på Chris rum igen medans han är på lektion. Sitter och laddar upp lite bilder på facebook. Hinner inte förminska dem och lägga upp dem här än för lektionen är slut om en kvart och då är det lunchdags. Men är jag duktig så ska jag lägga ut lite bilder ikväll. Hemma blir ju det mitt på dagen ändå så.

Är iallafall inne på min andra vecka här i landet down under. Jag har fortfarande inte förstått att jag faktiskt är här. Jag går och väntar och väntar men nej, det verkar aldrig riktigt komma in helt i mitt huvud. Jag är liksom teoretiskt här men inte helt.

Allt är bra här annars. Vi har inte gjort något speciellt utan mest vandrat runt i stan och tittat. Vi var upp i ett höghus (kommer inte ihåg vad det hette) häromdagen och tittade på utsikten. Mest njuter vi bara av varandras sällskap. Det är helt underbart att få vara tillsammans igen! Tre månader är allt för länge! Så just nu är livet bra. Jag längtar inte ett dugg tills det är dags att åka hem igen och åka tillbaka till Norge och jobbet. Det känns nu att den är semestern var välbehövd!

Men nu kommer Chris snart. Magen kurrar!


Update: Såg nu förresten att det går att dela med sig av album med dem som inte har facebook med så är det någon som inte orkar vänta är det bara att slänga hit emailadressen :)

Melbourne!

Nu sitter jag i Chris rum på colleget dær han bor. Vi har ju hyrt ett eget rum med litet køk mer inne i stan dær vi ska bo nu då jag ær hær. Vi trodde att internet dær skulle vara gratis men det kostade pengar och var ganska dyrt så vi kommer nog inte att anvænda det speciellt mycket. Jag passar på att anvænda det hæ'r nu istællet på Chris ær på kinesiska. Sitter alltså på hans dator med norska bokstæver. Drygt! Jag tycker allt bli så fuløt nær man skriver emd dem :P

Nu har jag varit hær i øv er ett dygn. Igår kvæll åkte vi in till stan och åt thailændsk mat och vandrade længs Yarra river. Melbourne ær mysigt och kænns inte alls som en stor stad. Jag har fått ett bra førsta intryck.

Jag tog lite kort igår men sjælvklart læmnade jag kamerasladden på vårt rum så bilder får det bli någon annan dag. Jag tror att vi nog ska åka hit imorgon igen så har jag tid då så blir det en førsta bildupdate. Ingenting ær ju som man trott alls. Man førestæller sig alltid hur det ær och man ær aldrig ens i nærheten av att ha rætt. Något jag absolut inte trott var att det skulle vara heltæckningsmattor øverallt. Men nu då man tænker på det så hade man ju faktiskt kunnat lista ut det. Alla dessa heltæckningsmattor gør det dock svårt før mig. Jag ær ju spillmæstare och att spilla på heltæckningsmattor ær væl inte så populært. Detta kommer att bli en tuff månad..

På væg hit stannade jag øver dagen i KL. Før någon vecka sedan stoppade de en person som hade svininfluensan och kommit dit från USA. Planet jag fløg med stannar bara i Stockholm och utgår från New York poch det var precis det planet han med influensan åkt. Så på flygplatsen var det hælsokontroll. Som tur var gick den bra och jag kom rætt långt fram i køn så det gick snabbt. Hade jag haft feber eller så hade jag kunnat hamna i karantæn i en vecka. Det hade varit mindre kul.
Det komiska ær att de ær så rædda før allt dær nere. Nær jag klev av planet var det førsta jag såg en massa mænniskor med munskydd. Jag børjade næstan skratta lite før mig sjælv. Kommer bara ihåg hur det var nær sars hærjade. Folk med munskydd i hela staden. Det blev ungefær lika vanligt som att ha en handvæska. Næsta kommande accesoar kanske?

Jaja nu kommer Chris snart tillbaka från kinesiskan så då har jag inte tid att sitta hær længre. Nu vet ni att jag lever och har det bra iallafall! Jag ska førsøka uppdatera så ofta jag kan och lægga ut bilder. Før dem med facebook ær det bara att kika in dær. Jag ska fixa ett Melbournealbum!
Hoppas alla mår bra!

Tröga Lina

Ja. Det här med att blogga verkar inte vara min grej. Ujuj. Jag lovar mig själv att den här helgen ska jag minsann skriva något sen helt plötsligt ligger man där på söndag kväll och har inte skrivit ett jota. Jaja, jag är seg och det vet nog det flesta som läser den här bloggen med så jag hoppas på överseende :)
Jobbat mycket övertid på sitone. Pengar pengar!

Om en vecka är jag hemma i Hudik! Wie! Sen några dagar efter det KL och sen Melbourne och Chris. YAY!!! Ska bli så otroligt kul. Och skönt! Bort från det här livet ett tag. Less på Norge nu!!!

Nej nu måste jag spinga iväg och möta upp Christina. Var ett tag sedan sist igen så nu är det dags!

RSS 2.0