Tillbaka

Nu är vi tillbaka i kylan igen och på måndag börjar skolan igen. Ser faktiskt fram emot det lite. Att komma igång igen. Har även fått betygen från första semestern, väldigt nöjd! Nu ska det fortsättas så!

Bilder ska komma upp. Det tar lite tid bara. Dels för att jag är seg men även internet i det här landet..
Prioriterar facebook först :P

Återkommer!

Noosa

Igar kom vi fram till Noosa. Stallet vi bor pa var lite langre bort fran centrum an vad vi hoppats pa men det gar bussar direkt utanfor hela dagarna sa det ar inga problem. Imorgon ska vi ivag till Australia Zoo hela dagen. Vill inte forvanta for mycket men ar helt sakert pa att det kommer att bli en underbar dag.

Idag vandrade vi langs havet och fick se en hel del duktiga surfare och tva vilda koalabjornar. Alskar det har! Ønskar jag kunde bli av med denna helvetesførkylning bara. Stackars Christoffer som far slapa pa en orkeslos Lina.

Semester

Oj, jag tittade pa ett sparat inlagg och lyckades publicera det. Oh well.

Just nu ar vi iallafall uppe lite langre upp i landet. Vi har varit i Brisbane nu i tva natter och i Surfers Paradise en natt fore det. Om en timme sitter vi pa bussen pa vag till Noosa dar vi ska ha en liten lagenhet i fyra natter. Det ska bli valdigt harligt!Internet ar sjukt segt har sa nagra bilder blir det inte just nu iallafall.

Semestern ar bra forutom att jag sjalvklart gatt och blivit forkyld men haller tummarna pa att det gar over sa snart som mojligt!

Saknar inte Melbourne ett dugg nu. Man kan ju ga omkring i shorts har!!!


Fågelmatning

Cirka fem minuter från där vi bor finns en liten damm där det bor en hel del fåglar. Vi går förbi dammen varje dag vi ska till skolan vilket är väldigt lämpligt när man har lite gammalt bröd hemma. Jag hatar att kasta bröd för jag vill ju mata fåglarna! Hade man inte haft dammen nära så hade det ju självklart åkt i soporna.

Chris matar. I Australien har de svarta svanar minsann!

Så här såg det ut en dag jag gick förbi. Väntar spänt på svanungar!

Den översta är vår favorit. Han är den enda av sin sort och är alltid så snäll mot de andra ankorna. Sen kommer han alltid simmande mot oss och säger kvack kvack, kvack kvack, kvack kvack exakt som i film. Chris har döpt honom till Tuffen!

Ja, det var väl allt jag hade att säga inom det..

Hänt sedan sist

Jahapp, då blev det en sånn här period när jag glömmer bort att uppdatera igen. Den senaste veckan har jag varit ut en del. Även med Linda på gaynight i St.Kilda. Otroligt kul! Nu åker hon om mindre än en vecka :(

I onsdags var vi på Tim Burton utställningen som är här nu. Otroligt bra! Tyvärr var det allt för mycket folk så man fick köa för att få se en del saker men det var det väl värt :) Önskar man hade fått ta kort där inne. Jag är för feg för att bryta regler..

Igår var jag och såg min första vm-match för i år. Trodde aldrig jag skulle börja uppskatta fotboll när Sverige inte var med men tydligen kan man överraska sig själv med.

Nu bär det iväg på födelsedagsfest. Det är tyvärr inte för min älskade Sofie i London utan Christoffers vän Alex som även han fyller 21. Önskar lite att jag kunde vara i London istället :) Grattis på Sofie iallafall!

Imorgon bär det av till Bendigo för volleyboll i några dagar. Ska bli kul! nu är skjutsen här, HEJ!

RSS 2.0