Väggarna

Ända sen man var liten har man haft skyddande väggar som funnits där för att skydda en mot det mesta. Ibland har väggarna varit stora, ibland små, ibland tjocka och ibland tunga. Men de har alltid funnits där.
Jag har de senaste dagarna märkt att mina skyddande väggar börjat att rasa, en efter en och snart finns det ingen kvar som kan skydda mig längre. Det värsta är att jag kan bara stå och titta medans väggarna faller. Önskar jag kunde göra något.

Sommarkänslor

Skrev det här inlägget igår med det funkade inte då jag skulle lägga ut det så det kommer nu istället!

Igår slutade jag fyra vilket gjorde att jag hade en del av eftermiddagen och hela kvällen att göra lite vad jag ville. Mina planer var att åka hem, ta det lugnt en liten stund och sedan ge mig på mitt kaosartade rum. Då jag kom hem blev det dock annat som kom före . Datorn och tv:n var plötsligt väldigt viktiga och mitt rum blev stående. En till sak var att brorsan var hemma och då måsta jag ju såklart passa på att umgås lite med honom.

 När jag var uppe på mitt rum hörde jag hur det började "poffa" utanför mitt fönster. Då var det Dennis och Johan som höll på att skjuta med Dennis paintbollgevär eller vad det nu kallas. Jag gick i alla fall ut för att se till att de inte hade sönder något. Vet hur det brukar sluta med de där två, haha. Blev i alla fall att jag gick ut barfota. Det var då jag började känna av lite sommar. Tog sen en lite promenad runt huset, hittade några mogna rödvinbär och tittade på fåglarna. Sedan mötte jag och mamma Dennis och Johan i kubb. Jag och mamma vann förstås (INTE tack vare mig!). De här småsakerna gjorde att jag fick riktiga sommarkänslor för första gången i år. Åh så härligt! Det kanske är lite sommar ändå. Även att mamma tipsade mig om ett smultronställe idag. Ett halvt strå med smultron blev det. Vad smakar mer sommar är söta smultron? 

Såg förresten den nya Harry Potter filmen i lördags. Den var faktiskt ganska bra men det kan till en stor del bero på att det var evigheter sen jag läste boken. Gillade inte slutet på filmen bara. Den tog liksom bara slut och det kändes inte som att den skulle det. Jag börjar undra hur skådespelarna ska klara av att inte bli för gamla inför de sista filmerna. Bara i den här filmen hade de ju blivit jättemycket äldre. Spurtfilma är nog vad de får göra. 

Viktigt:
- pappa kom hem idag
- himmelen utanför mitt fönster är rosa
- biljetter till Göteborg är nu beställda. Den 16:e augusti far jag och Malin iväg!
- det är idag bara 90 dagar kvar till min efterlängtade 18-årsdag!

Träningsvärk, fotont och lön

Idag jobbade jag min första dag av åtta i rad. Kommer nog att bli lite jobbigt i slutet av nästa vecka men det e fortfarande superkul att jobba! Alla är så snälla och hjälpsamma och jag stormtrivs verkligen på Åhlens. Efter sommaren är det bara att hoppas att dom trivts lika bra med mig så att jag får jobba lite extra och så. Håller tummarna stenhårt!

Igår hade vi fysträning med volleybollen. Varje torsdag klockan 7 samlas vi volleyhurtigbullar och tränar i borgarparken. Jag har varit halvsjuk å dålig de senaste två veckorna så igår var det två-tre veckor sedan jag tränade och det kändes kan jag lova! Men det var ruskigt skönt att komma igång igen. Kastade med medecinbollar gjorde vi flitigt. Det dumma är bara att det ser så sjukt töntigt ut. Där tar vi i allt vi orkar också kommer bollen bara några ynka meter. Från sidan kan man ju inte se att bollarna FAKTISKT väger 3 kilo.
Har iallafall lite för mycket träningsvärk idag. Var jobbigt varje gång jag skulle böja mig idag på jobbet och just därför så tappade jag saker hela tiden. Blä! Hoppas på att det blir bättre tills imorgon!

Jag har kommit fram till att jag är ganska duktig på att klaga så just därför så måste jag bara berätta hur trött jag är i fötterna efter att ha gått en dag med halvosköna skor. Bara så att folk vet att jag har ONT! Och justja, tror jag håller på att få en visdomstand för ush vad jag har haft ont i huvudet och käken idag! :)

Något väldigt positivt idag var iallafall min lön. Visst det var bara lön för fem dagar men pengar gör mig alltid lycklig! Längtar tills 15:e augusti då jag får lön för hela juli. Kommer att totalt vara ledig 8 dagar under juli.. PENGAR! Då blir det nog fara iväg till Göteborg en sväng. Så det så!

Skor!

Igår var sista jobbdagen av sex i rad. Trodde absolut inte att jag skulle vara så trött som jag var igår. Helt slut då jag kom hem. Till och med att sitta och stirra in i väggen var jobbigt. Äta var näst intill omöjligt. Men sen kom energin plötsligt tillbaka och Lina blev levande igen. Lars kom från jobbet också så vi kollade på en film. Jag fick välja! Det blev saturday night fever. Bra film faktiskt! Tyckte jag iallafall.. men killar förstår sej inte på sånna filmer så Lars ska man inte lyssna på! den var bra!

Idag klev jag väl upp vid halv nio och lite mer än en timme senare satte jag mig bakom ratten och övningskörde till Söderhamn. Först stannade vi till på Åhlens där det var rea. Det blev två plagg för mig och med personalrabatten blev det inte så jättedyrt iallafall. Sedan bar det av till skokanonen! Detta för att jag verkligen behövde ett par sköna skor att jobba i och Hudik har inget alls! Men det var faktiskt sämre utbud av skor än vad det brukar vara på skokanonen. Jag och mammsen gick runt och velade och till slut bestämde vi oss för att åka ner till Söderhamn och kolla om det fanns några skor där. Men innan vi hade kommit ut till bilen bestämde jag mig fö5r att köpa två par jag velat om å innan det var färdigt blev det tre par skor. Inte illa!

Nu ska jag dra mig innåt stan. Hoppas folk har en trevlig helg! :)

Nattgetingen?

Varför valde jag just namnet nattgetingen? Jo, därför att nattgetingen är nämligen namnet jag skulle haom jag var en superhjälte! Och vad skulle mitt vapen vara om inte en hammare i slime? Kan en superhjälte bli coolare? Nepp. Därför blev det nattgetingen iallafall =)

Var med i tidningen idag. Vi blev intervjuade om rumänienresan igår och idag var det i tidningen. Roligt! Imorgon blir sjätte dagen i rad som jag jobbar sen är jag ledig hela helgen. Lyxigt värre!

Första bloggen

image2

Då har jag, Lina Sjölin, äntligen tagit mej för att skaffa en blogg. Får de hur länge detta håller. Blir väl ganska täta bloggar nu i början och sen dör den ut mer och mer. Det brukara vara så med saker jag gör. Men nu har jag en blogg ett tag iallafall. Men hur ska man börja en blogg då? Hmmm. Ja jag heter iallafall Lina, bor i en by som heter Steg utanför Hudiksvall. Jag ska börja tredje året på gymnasiet till hösten och idag är det 102 dagar kvar tills jag fyller 18! Sommarn kommer jag att spendera största delen av på Åhlens där jag haft sån tur att jag fått jobb hela sommarn. Trevligt folk, roligt jobb och saker att göra hela tiden. Kan det bli bättre?

Sen vet jag väl inte riktigt mer vad jag ska skriva så jag avslutar första bloggen så här! Hade!

RSS 2.0