Negerkungen Sjölin

Jag är vaken. Kan inte sova. Undra varför.. hmmm. Kan det vara resfeber? Näe nog mest längtan. Åh vad jag längtar nu! :) Sova kan jag inte iallafall

Tänkte därför berätta vad jag fått höra från en av snickarna på jobbet de senaste veckorna.

Snickare: Ska du åka utomlands snart nu då?
Jag: Jaa om några veckor!
Snickare: Jaha.. till negerkungen!
Jag: Va?
Snickare(till snickare nr två): Hennes pappa är negerkung vet du..   som i Pippi Långstrump.

Någon vecka senare:
Snickare: Men har du inte åkt än?
Jag: Näe det är ett tag kvar.
Snickare(till samma snickare nr två): Du vet hennes pappa är negerkungen..
Snickare nr två: Joo jag har hört om det

Ja, tydligen så är pappa "negerkung". Lite intressant fakta sådär. För dom som vill veta. För mig var det något helt nytt. Nu undrar jag bara vad "negerkung" är och vad det innefattar för arbetsuppgifter. Någon som vet?

Imorgon bär det iallafall av. Mot min käre far. Negerkungen Sjölin!


What does your daddy do?



P.S Menar för övrigt absolut inget illa med ordet (utifall någon som läser skulle ta illa upp) utan det vara bara snickaren som sa det så! :)

Packningsproblem

Kan man ta med sig sju par skor för nästan två veckor? HJÄLP!!!!


Fredag imorgon!!!

Jag skippade övertiden idag. Det fanns ingen ork kvar i kroppen. Ingen ork alls. Imorgon blir det inte heller någon övertid. Det är ju fredag! Min sista arbetsdag på två veckor. På söndag bär det av mot värmen i Malaysia. Det pirrar i magen bara av att tänka på det. Dels för att jag inte varit i KL ordentligt på väldigt länge och självklart också för att tidigt på tisdag morgon åker jag ut till flygplatsen för att möta upp min fina pojk som kommer med flyget från Melbourne.
Åh vad det kommer att bli bra. KL, värme mamma, pappa och Chris!
Dock går väl tiden så snabbt att jag knappt hinner märka att jag varit där.

Jag har inte varit speciellt flitig på bloggandet nu i slutet men jag skyller på jobbet. Men det är lätt värt det. Jag var i Sverige en vecka och åker bort i två veckor nu och jobbar jag fyra kvällar till när jag kommer hem så får jag full lön. Jag har tur att jag kan göra som jag gör!!! Snäll chef!

Snart

Jag skulle vilja skriva att jag saknar att vakna på morgonen och se världens bästa ligga där sovandes bredvid mig. Det kan jag tyvärr inte för det skulle vara en lögn.

Christoffer är alltid vaken före mig.

Men att jag längtar efter att vakna och få titta in i två underbara ögon och få en morgonpuss och veta att jag är världens lyckligaste DET är hundra procent sanning och lite till.


Två veckor och jag sitter på planet!
KL here we come!


Dåligt med tid

Okej, just nu har jag verkligen fullt upp. Under den gångna veckan har jag jobbat 200 procet. Idag sov jag till halv 4 utan att ens vakna minsta lilla innan. En förkylning håller även på att utvecklas. Antingen det eller så är det bara alt damm efter inventeringen på lagret som ligger kvar i näsan och hals och spökar. Nu: sova
Upp och jobba imorgon igen.

Om tre veckor sitter jag på planet på väg till Malaysia! Weho!!!!!!!! Längtar som en gris

RSS 2.0