Man kan aldrig lära en gammal hund att sitta..

Ja, men då kanske vi ska ta och köra på lite uppdateringar igen. Det är samma sak varje gång jag ska bli duktig på att skriva. Det blir några inlägg innan det snabbt dör ut till något sporadiskt inlägg varannan månad.
Sen sist har jag hunnit bli klar med mina tentor för året, haft min kära bror på besök och även fått resultaten på tentorna. Betygen var ungefär vad jag förväntat mig. Jag fick A in tre ämnen och ett C i det sista. Ämnet jag fick C i var ”Macroeconomic Theory” vilket jag haft problem med under hela terminen tills jag äntligen, sista veckan, började förstå för att sen få en otroligt svår tenta. Jag var osäker på om jag klarat mig alls i ämnet så jag borde ju egentligen vara nöjd med mitt C. Det är jag också trots att det svider lite med ett första C.

Jaja, slutpratat om betyg. När Dennis var här tog vi oss iväg till Tasmanien där vi hyrde en bil och körde runt i fem dagar. Jag var väldigt positivt överraskad efter allt dåligt man hört om staten. Nu hade jag tänkt lägga upp lite fina bilder från Tasmanien men insåg att alla Dennis bilder var för stora och jag är för trött för att sitta och förminska just nu. Ni får nöja er med lite bilder på fotografen så länge.

 


RSS 2.0