Volleyhelg

I helgen var en del av volleylaget ner till uppsala för att spela Uppsala Cup. Vi åkte tidigt på lördag morgon och det tog inte lång stund i bilen förrän alla sov. Som tur var inte de två som körde. Det hade ju varit lite olyckligt om dom somnat. Men när vi kom ner iallafall var det bara att börja värma upp inför första matchen. Första matchen för säsongen gjorde mig ruskigt peppad men som vi alltid gör så förlorade vi första matchen. De andra två matcherna spleade vi bra men det räckte inte riktigt till. Så lördagen slutade med tre förluster.
När söndagen sedan kom var det dags att vända. Vi vann sista gruppspelsmatchen vilket gjorde att vi kom 4 av 5 i vår grupp. Sedan vann vi mot ännu ett lag och fick då spela om 5:e platsen i turneringen. Den matchen spelade not Vännäs.. hatlaget! Vi har alltid varit så nära att klå dem men alltid snubblat på mållinjen. Matchen blev en ruskigt spännande 3-setare men till slut vann vi. Så nu har Hudik Volley klått Vännäs för första gången och fler gånger ska det bli minsann!
Helgen blev iallafall sjukt lyckad och det är alltid lika trevligt att åka iväg med gänget. Längtar efter första seriematchen nu. Den 6:e oktober dra det igång! Inte långt dit inte. Åh så kul det ska bli!

Nu är det mindre än en månad kvar tills min födelsedag! Snart är Lina gammal.. wiiieee!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0