I'm back!

Ja men då så. Nu har jag varit tillbaka i Melbourne i två och en halv veckor och känner att jag kanske borde börja uppdatera er där hemma igen.
Jag kom som sagt tillbaka för lite mer än två veckor sedan och sedan dess har det varit fullt upp med att ta igen i skolan (jag missade första veckan). Det är väldigt mycket läsning denna termin och mycket mindre siffror än vad jag är van vid. Det vi läser är kul men just mängden läsning gör det lite tungt. Jag ligger fortfarande efter vad gäller kapitlen vi har att läsa men känner att jag har kommit ikapp annars.

Mer än skola har det inte hänt så mycket. Jag har kramat på min fina norrman och sovit. Vi båda har varit så trötta sedan vi kom tillbaka. Vet inte riktigt om det går att skylla på jetlag längre..

I lördags var jag ut med Karen och hennes vän Serena. Vi gick och åt middag på en restaurang på Crown (casinot i stan) följt av några timmars dansande. Vi hade tänkt bara äta middag på Crown och sedan gå ut på ett annat ställe i stan men då vi ätit klart regnade det och vi tappade lusten att gå till ett nytt ställe. Istället stannade vi på Co. en av klubbarna på Crown där vi dansade tills vi (jag) inte kunde stå längre. Efter att i princip inte gått i klackar mer än ett fåtal gånger det senaste året dör mina fötter ganska snabbt när jag väl bestämmer mig för att göra det.

Serena och Karen




Trötta men glada tjejer på bussen hem

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0