Mammsen är här!

Gårdagen blev bra men stressig. Vi for hemifrån runt ett med vad vi tyckte var all tid i världen för att sedan efter några lite längre telefonsamtal (billigt från Sverige till Sverige!) rusa igenom affären för att hinna till mamma. Vi hann inte rikitgt utan hon fick vänta på oss en liten stund. Oops. Men det var faktiskt Burger Kings fel. Hur så många sega människor kan jobba på ett och samma ställe är helt sjukt. Heter det inte snabbmat av en anledning???!
Men vi tog oss till Moss till slut och plockade upp kära moder och vår frys är nu proppfull. Vi har mat för ett år framöver känns det som.

Mamma började första kvällen här med att steka lamm. Det luktade mat i lägenheten! Härliga doft, speciellt jämfört med våran mat värmd i micron och nudlar. Nu håller det på att donas med kyckling. Jag tror mamma får stanna här som vår personliga kock! Jag fick inte plats i köket för att hjälpa till så hamnade här istället. Men dukade bordet iallafall.

Idag for vi till frognerparken och kikade på statyer, åt våfflor och drack kaffe. Sedan gick vi runt lite i stan, tittade på orerahuset och så. Operahuset är jävligt häftigt. Sjuykt snyggt byggt och man går liksom på taket. I like it!

Det känns knepigt att plötsligt vara tre i lägenheten. Men absolut inte på något negativt sätt. Roligt att träffa mammsen lite. Och hon verkar trivas än så länge. Hon har ju iallafall en säng lika stor som min och Lindas. Så för er som funderar, ni sover väldigt skönt om ni kommer hit och hälsar på!!!

Bilder från dagen kommer lite senare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0