Tältning

I helgen var vi sex stycken ifrån klassen som tältade. Det hela var Sofie och Daniels ide. Med andra ord.. det vard eras fel!

På lördagen vid tre kom jag till Sofie. Därifrån åkte vi ut till Borka och hämtade hennes båt. Sedan var det dags att hämta killarna på bryggan. Det blev två vändor tills vi alla var ute på ön i Enången som vi skulel spendera en natt på. Kvällen började bra med prat och grillning. Sedan blev det en liten promenad på klipporna/stenarna. ´Jag och Daniel kom på att vi var badsugna men ingan annan verkade vara speciellt på. Men till slut kom någon på den geniala iden att om en badade skulle alla bada. Det blev bara för alla att slänga sej i havet det! Mitt första havsbad i år faktiskt och åh så härligt det var!

Sedan myste vi vid elden ett bra tag tills alla började bli trötta och ville sova. Att gå och lägga sig i två olika täölt kändes lite tråkigt så vi bestämde oss för att sova alla i samma tält. Sex personer i ett fyrmannatält är inte lika bekvämt som det låter! Under ett bra tag kände och hörde vi hur det blåste. Man somnade någon timme och vaknade sedan av regndroppar i ansiktekt. Då visade det sig att övertältet som skyddar mot regn och vind blåst av. Två av killarna begav sig ut för att försöka fixa det men vinden var så stark att den blåst sönder vårt tält. Problemen fortsatte under natten och vi räknade timmarna tills det inte längre var för tidigt för att kliva upp.
Det slutade med att någon sa "godnatt" och alla började gapskratta.

Klev upp tidigt på morgonen och packade ihop. Ön lämnades bakom och alla for hem och sov.
Jag vill avsluta detta inlägg med att säga tack Sofie och Daniel för detnna geniala ide!

Tur att det här fanns för att få mig på bra humör igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0